Ομολογουμένως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει χάσει αρκετά κιλά το τελευταίο χρονικό διάστημα κι η αλλαγή είναι ιδιαίτερα εμφανής στην εξωτερική της εμφάνιση. Τι είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τα κιλά της στο «Τhe Booth»; 

Το διάστημα της καραντίνας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου -που είναι και λάτρης των social media- έκανε μια αισθητική αλλαγή στην εμφάνισή της. Η ηθοποιός έχασε αρκετά κιλά και πλέον αισθάνεται πιο… ελαφριά. Το σώμα της είναι καλλίγραμμο και πιο αδύνατο από ποτέ, αν και όπως έχει πει κι η ίδια καταδικάζει το body shaming. Ωστόσο, φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να χάσει μερικά κιλά για να αισθάνεται η ίδια πιο όμορφα με τον εαυτό της και το σώμα της.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι φυσικά αρκετά αισθητή. Είχαμε μείνει στα επτά κιλά, όμως η ηθοποιός έχασε τελικά αρκετά κιλά παραπάνω, για την ακρίβεια τα διπλάσια.

Την αποκάλυψη έκανε στο «Τhe Booth». Στην εκπομπή αυτή βρέθηκε μέσω Skype ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος μίλησε αρκετά και με τις τέσσερις παρουσιάστριες. Η συζήτηση, ωστόσο, έφτασε κάποια στιγμή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία  αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό των κιλών που έχασε καθώς και τον λόγο που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση.

Τι είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τα κιλά που έχασε;

Έχω χάσει 14 κιλά. Να πούμε όμως γιατί; Γιατί εγώ αγαπούσα το σώμα μου και πριν και το αγαπώ και τώρα. Για σένα το έκανα, γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησες να είμαι σε αυτή την παράσταση και μου ζήτησες να χορεύω και να τραγουδάω και να φοράω πολλά φτερά και με ήθελες λίγο σαν τις παλιές πρωταγωνίστριες μου είπες ότι ήθελες να αδυνατίσω και μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και χαίρομαι πολύ κι είμαι έτοιμη για σένα 

Διάβασε ακόμα:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει topless και “ρίχνει” το Instagram