Σε μια αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη, με την οποία μπορεί να ταυτιστείς κι εσύ!

Στην εκπομπή της Δευτέρας, οι συνεργάτες της Ελένης συζητούσαν μια έρευνα η οποία σχολίαζε το πώς η οικογένεια όπου μεγαλώνει ο καθένας καθορίζει και το πόσα παιδιά θα θελήσει να κάνει ο ίδιος στο μέλλον. Σ’ εκείνο το σημείο έγινε η αποκάλυψη της Μενεγάκη για τα παιδικά της χρόνια.

Η Ελένη διαφώνησε με τη μελέτη, η οποία υποστήριζε πως τα παιδιά χωρίς αδέρφια πιθανότατα θα θελήσουν να κάνουν με τη σειρά τους επίσης ένα παιδί.

Η ίδια επιχειρηματολόγησε την άποψή της λέγοντας πως, μπορεί εκείνη να μεγάλωσε χωρίς αδέρφια, όμως, αυτό ήταν και το γεγονός που την ώθησε να θέλει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια… Και τελικά τα κατάφερε αφού σήμερα έχει τέσσερα παιδιά!

Εξηγώντας το πώς βίωσε τα παιδικά της χρόνια χωρίς αδέρφια, η Μενεγάκη είπε:

Παιδιά σαν και εμένα που μεγάλωσα μόνη μου, όλη μου τη ζωή αυτό που μου έλειπε έλεγα ότι θα το φτιάξω. Την παρέα σου τη θέλεις από παιδάκι. Δηλαδή εγώ έπρεπε να πηγαίνω στα ξαδέρφια μου για να έχω να παίζω, όταν ήμουν 5, 6, 8, 10 χρονών. Εν πάση περιπτώσει, έχεις το αδερφάκι σου μέσα στο σπίτι. Έχεις την παρέα σου, έχεις άλλο ένα παιδί που μιλάτε την ίδια γλώσσα. Με τους γονείς δεν μπορείς να μιλάς την ίδια γλώσσα όταν εσύ είσαι 5 και εκείνοι 35