Ήταν μαζί για περίπου 2 χρόνια και ήταν μια πολυσυζητημένη σχέση. Τώρα, η ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί! Ποια είναι η αποκάλυψη της Charlize Theron για τη σχέση της με τον Sean Penn;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Sean Penn, η οποία ξεκίνησε στα τέλη του 2013, κι ενώ έναν χρόνο μετά όλοι τους ήθελαν να είχαν αρραβωνιστεί, τελικά χώρισαν τον Ιούνιο του 2015.

Μιλώντας στο «The Howard Stern Show» για να προωθήσει τη νέα ταινία του Netflix «The Old Guard», η ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει αυτή τη σχέση.

Ο παρουσιαστής την ρώτησε σε ένα σημείο της συνέντευξης σχετικά με τον αρραβώνα που είχε γίνει, με την ίδια να λέει πως αυτό δεν έγινε ποτέ!

Τι; Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Όχι! Δεν έφτασα στο σημείο να παντρευτώ τον Sean. Αυτά είναι βλακείες. Ήμασταν σε σχέση. Αυτό μόνο, είχαμε σχέση

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί, η Charlize Theron για τη σχέση της με τον Sean Penn είπε πως ποτέ δεν αρραβωνιάστηκαν και ότι η σχέση τους κράτησε μόλις 1 χρόνο!

Είχαμε ασφαλώς, σχέση και ήταν αποκλειστική αλλά κράτησε για σχεδόν έναν χρόνο

Παράλληλα, η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν θα παντρευόταν ποτέ τον Sean Penn, ενώ όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε γενικά για τον γάμο και τη μοναξιά, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική.

Δεν συγκατοικήσαμε ποτέ. Δεν θα τον παντρευόμουν ποτέ. Δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Δεν θέλησα ποτέ να παντρευτώ. Αυτό δεν ήταν ποτέ κάτι σημαντικό για μένα. Όσο για την μοναξιά, δεν νιώθω ποτέ μόνη με τα παιδιά μου. Η ζωή μου τώρα δεν μου επιτρέπει πολύ χώρο για να συμβεί κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να βγαίνω ραντεβού, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ζήσω ξανά με κάποιον άλλον. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ίσως χρειαστεί να αγοράσουν το σπίτι δίπλα μου. Δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να περάσω κάτι τέτοιο ξανά, (την συμβίωση με κάποιον άλλον), είμαι αρκετά μεγάλη για τέτοιες ανοησίες

Δες ακόμα:

Charlize Theron για τον διεμφυλικό γιο της: “Να χρησιμοποιείτε τα σωστά άρθρα όταν μιλάτε για εκείνη”