Μετά το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο που ανέβηκε στο κανάλι της εκπομπής στο YouTube, οι φανς του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του άρχισαν να αναρωτιούνται εάν και πού θα δούμε επόμενες εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του σε νέα τους ανακοίνωση ξεκαθαρίζουν τι έχουν αποφασίσει για το μέλλον -σ’ αυτή τη φάση τουλάχιστον- και ενημερώνουν το κοινό για τα επόμενα βήματά τους.

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση, η ομάδα ανακοίνωσε πως θα δούμε νέες εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα διαδικτυακά, αλλά αυτή τη φορά με ζωντανό-live streaming διαδικτυακό επεισόδιο, με κανονική σατιρική θεματολογία επικαιρότητας.

Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα οι Ράδιο Αρβύλα ετοιμάζονται να βγουν κανονικά live με ολοκληρωμένο επεισόδιο! Και φυσικά ανυπομονούμε.

Στο μεταξύ, οι Ράδιο Αρβύλα ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο YouTube ένα ακόμα video με το κρύο ανέκδοτο της ημέρας και μας έκαναν να… παγώσουμε!

Το ευχαριστώ στο κοινό για τη στήριξη:

Φίλες, φίλοι, αρχικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την αγάπη σας όπως την εκφράσατε στα χιλιάδες μηνύματα και…

Gepostet von Radio Arvila am Dienstag, 11. Februar 2020

Ολόκληρη η ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα:

«Παρά το γεγονός, ότι το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα στο YouTube, ανέβηκε στο μέχρι πρότινος ανενεργό κανάλι της εκπομπής με μόλις δέκα χιλιάδες συνδρομητές, οι επιδόσεις του επεισοδίου είναι εντυπωσιακές.

Συγκεκριμένα, σε λιγότερο από 24 ώρες είχαν παρακολουθήσει το επεισόδιο 80.000 θεατές, ενώ μια εβδομάδα μετά το έχουν παρακολουθήσει 350.000 και ο αριθμός αυτός ανεβαίνει συνεχώς.

Όμως, πιο σημαντικό ίσως από τους αριθμούς, είναι το ποιοτικό χαρακτηριστικό των σχολίων που έχει δεχθεί το επεισόδιο, στα οποία αποτυπώνεται η ιδιαίτερη αγάπη του κόσμου για την εκπομπή.

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα ανακοινώνει ότι σύντομα θα έρθει το νέο, ζωντανό-live streaming αυτή τη φορά, διαδικτυακό επεισόδιο, με κανονική σατιρική θεματολογία επικαιρότητας.

Όλα αυτά στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο YouTube».

Δες το επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα με τις καλύτερες στιγμές του GNTM:

Θυμήσου όσα είχαν γίνει με τον ΣΚΑΪ:

Ο ΣΚΑΪ τερματίζει την κόντρα με τον Κανάκη