Η απόφαση Bradley Cooper-Irina Shayk για την κηδεμονία του παιδιού τους

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί να νομίζαμε ότι δεν θα χωρίσουν ποτέ, όμως, τελικά χώρισαν και το ανακοίνωσαν πριν από λίγο καιρό. Πολλοί πιστεύουν ότι η «κρίση» ξεκίνησε όταν ο Bradley Cooper άρχισε να έχει στενή επαφή με την Lady Gaga λόγω της ταινίας «A star is born». Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά σ’ αυτή τη φάση λίγο μας απασχολεί αυτό… Αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι η απόφαση που πήραν Bradley Cooper-Irina Shayk για την κηδεμονία του παιδιού τους.

Τι αποφάσισε το πρώην ζευγάρι για το παιδί μετά τον χωρισμό; Σύμφωνα με πληροφορίες, Bradley Cooper-Irina Shayk αποφάσισαν πως η κηδεμονία της κόρης τους θα είναι από κοινού.

Παράλληλα, έλαβαν την απόφαση να μείνουν και οι δύο στη Νέα Υόρκη, σε ξεχωριστά σπίτια φυσικά, αλλά σε κοντινή απόσταση.

Μάλιστα, άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρει ότι συμφώνησαν να έχουν τη νομική και φυσική κηδεμονία της Lea De Seine.

Η προσωπική ζωή του Bradley Cooper και της Irina Shayk βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στα πρωτοσέλιδα, με αφορμή την εμφάνιση του Cooper με την Lady Gaga στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ. Η κοινή τους εμφάνιση για το ντουέτο από την ταινία «A star is born» προκάλεσε χιλιάδες σχόλια, ενώ η χημεία τους επί σκηνής (κι όπως έγραψαν πολλά δημοσιεύματα και στο after party) ήταν τόσο έντονη που η Lady Gaga χρειάστηκε να διαψεύσει πως υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Πάντως, την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου αναφέρουν πως Bradley Cooper και Lady Gaga είναι έτοιμοι να παραδεχτούν δημόσια τη σχέση τους. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι δυο τους σχεδιάζουν σύντομα να κάνουν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον εμφατικό τρόπο τη σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, η τραγουδίστρια φέρεται να τηλεφωνεί στον ηθοποιό πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved