Η αποχώρηση απ’ το Survivor και ο ποδοσφαιριστής που μπαίνει στο παιχνίδι!

LIKE US ON FACEBOOK

Ακόμα μια αποχώρηση απ’ το Survivor, όμως, αυτή τη φορά, μετά την αποχώρηση, θα μπει κι ένας νέος παίκτης στην ελληνική ομάδα, για τον οποίο γίνεται πολλή συζήτηση!

Η διαδικασία για την αποχώρηση απ’ το Survivor έφερε τον Βασίλη Σίμο εκτός του reality επιβίωσης, αφού το τηλεοπτικό κοινό τον έκρινε ως τον πιο αδύναμο παίκτη.

Οι τηλεθεατές κλήθηκαν να ψηφίσουν με θετική ψήφο και ο Βασίλης Σίμος, ο οποίος είχε μπει αργότερα στο Survivor, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα φανταστικό ταξίδι, ωστόσο, είπε πως δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα γι’ αυτό και θεωρεί πως είναι νωρίς η αποχώρησή του.

Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, ήταν ένα όνειρο ζωής. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Βέβαια δεν κατάφερα να δείξω πάρα πολλά πράγματα. Ναι μεν ήρθα νωρίς στο παιχνίδι με πέντε, έξι μέρες διαφορά, αλλά πιστεύω είναι πολύ νωρίς για να αποχωρήσω

Παράλληλα, ο παίκτης αναφέρθηκε στους δύο λόγους για τους οποίους δήλωσε συμμετοχή στο Survivor, λέγοντας πως ο ένας ήταν να γνωρίσει κάποια άτομα και να ξεφύγει απ’ την καθημερινότητά του:

Θα αποχωρήσω έχοντας γνωρίσει κάποια άτομα, τα οποία έχω μέσα στην καρδιά μου. Ίσως και να είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτό και είναι και ο λόγος που ήρθα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Βασικά ήταν δύο οι λόγοι, ο ένας είναι προσωπικός και ήθελα να το πω σε περίπτωση που προχωρούσα στο παιχνίδι. Αλλά ο άλλος ήταν να γνωρίσω κάποια άτομα και να φύγω λίγο από αυτή την καθημερινότητα που κάποιες φορές δεν την αντέχεις

Μετά την αποχώρηση του Βασίλη Σίμου, ο Σάκης Τανιμανίδης επιφύλασσε μια έκπληξη για τους υπόλοιπους παίκτες του Άγιου Δομίνικου, αφού ανακοίνωσε στην ελληνική ομάδα πως θα αποκτήσει ένα νέο μέλος.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, Πάτρικ Ογκουνσότο, είπε το μεγάλο «ναι» στην παραγωγή και πάει για να boostάρει την ελληνική ομάδα!

O Tανιμανίδης μάλιστα έβαλε στους παίκτες ν’ ακούσουν την παλιότερη επική δήλωση του Ογκουνσότο «Πώς γκένεν αυτό» από όταν αγωνιζόταν στον Εργοτέλη για να δει εάν θα τον αναγνωρίσουν!

Δες ακόμα:

Συγκινημένη η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved