Η απίστευτη φάτσα του Κοντιζά ενώ τα παιδιά του παίζουν (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Ο αγαπημένος μας κριτής απ’ το MasterChef λατρεύει την οικογένειά του και κάθε post που ανεβάζει με τα παιδιά του μας κάνει να λιώνουμε! Αυτή την περίοδο, ο Σωτήρης Κοντιζάς με τα παιδιά του και τη σύζυγό του περνούν χαλαρές οικογενειακές στιγμές κάνοντας διακοπές.

Συγκεκριμένα, ο σεφ με την οικογένειά του είναι στην Ηρακλειά και χαλαρώνουν, μακριά απ’ τον θόρυβο της Αθήνας.

Θυμίζουμε ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του, Δέσποινα, έχουν μια κορούλα 3 ετών και έναν γιο μόλις ενός έτους.

Ο σεφ αποφάσισε ν’ ανεβάσει ένα video post απ’ τις διακοπές του, το οποίο συνόδευσε με το εξής κείμενο:

Αλλού εγώ αλλού εσύ και η κατσαρόλα στο σακί! Βρισκόμαστε μονάχα Κυριακές

Στο video βλέπουμε τα παιδιά του Σωτήρη Κοντιζά να παίζουν ανέμελα δίπλα στην φύση και τον ίδιο να κάνει μια γκριμάτσα που μας έλιωσε!

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο Σωτήρης Κοντιζάς ανεβάζει στιγμές με τα παιδιά του στα social media. Πριν από λίγο καιρό, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία, όπου φαίνεται η σκιά του ίδιου και της κόρης του να περπατούν χέρι- χέρι, ενώ τον Ιανουάριο μας είχε «λιώσει» όταν είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της μικρούλας του απ’ τα γυρίσματα του MasterChef!

«Η κάθε μέρα με το παιδί είναι με δυο λέξεις non-stop. Μέχρι την ώρα που πηγαίνει για ύπνο. Τότε ησυχάζουμε με την Δέσποινα. Μετά όμως μας λείπει και λέμε: “πότε θα ξυπνήσει να παίξουμε;”», είχε δηλώσει για την κόρη του ο Σωτήρης Κοντιζάς σε συνέντευξή του.

Photo credits: Δημήτρης Βλάικος/ Καθημερινή

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved