Ήταν η ευαίσθητη της παρέας, ήταν η μανούλα της παρέας -μαζί με την Μικάελα- που έφτασε πολύ κοντά στη νίκη και βγήκε τελικά δεύτερη. Η αποκάλυψη της Εβελίνας για το παιδί της μετά το GNTM.

Είναι μόλις 20 χρονών και ένα μωράκι που λατρεύει. Αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε στο ριάλιτι μόδας, για εκείνο πάλευε και σε εκείνο αφιέρωνε όλες τις φωτογραφίες της. Και τώρα που είναι πάλι κοντά του; Η αποκάλυψη της Εβελίνας για το παιδί της που κανείς δεν περίμενε.

Μετά από αρκετούς μήνες μέσα στο σπίτι και σχεδόν καμία επικοινωνία με την οικογένειά της, η Εβελίνα βρέθηκε και πάλι με τη μικρή της, η οποία σε λίγες μέρες μάλιστα θα γίνει ενός έτους.

Η Εβελίνα Σκίτσκο που ήταν και το απόλυτο φαβορί, βρέθηκε σήμερα Παρασκευή στην εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου” και μίλησε για εκείνη τη μοναδική στιγμή που συνάντησε ξανά τη μικρή της.

Έκλαψε; Κι όμως δεν έκλαψε, όπως θα θεωρούσαμε πολλοί και όπως θα περίμενε και η ίδια δηλαδή, αλλά θύμωσε με τον εαυτό της γιατί το παιδάκι της στην αρχή δεν την αναγνώρισε.

Το παιδάκι μου είναι πάρα πολύ καλά. Έχει μεγαλώσει πολύ. Έχω πάθει σοκ. Εντάξει, είμαστε μαζί τώρα. Δεν έκλαψα όταν την πρωτοείδα μετά από τόσο καιρό, αυτό είναι το περίεργο. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Επειδή δεν με αναγνώρισε στην αρχή, θύμωσα με τον εαυτό μου. Ήθελα λίγες ημέρες μέχρι να τα βρω με τον εαυτό μου. Αλλά μετά με κατάλαβε από την πρώτη ώρα που την αγκάλιασα και με αισθάνθηκε κι εκεί εντάξει ήμουν λίγο καλύτερα

Όπως αποκάλυψε έμεινε κλεισμένη δύο εβδομάδες με το παιδί της και δεν επικοινωνούσε με κανέναν, δεν ήθελε να δει κανέναν άλλον παρά μόνο την κόρη της.

https://www.youtube.com/watch?v=XJPO9XhPyj8

Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram

Κατά την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, η Εβελίνα είπε το δικό της ευχαριστώ σε όλους για την αγάπη που της έδειξαν και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο GNTM που τη βοήθησε στην εξέλιξή της ως μοντέλο.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την υπέροχη στήριξη, αγάπη και δυναμή σας στο μοναδικό ταξίδι μου στο GNTM! Ήταν ένα ταξίδι που μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους και να συνεργαστώ μαζί τους! Ένα ταξίδι το οποίο με βοήθησε στην εξέλιξή μου ως μοντέλο και με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ αγαπάω τον χώρο της μόδας! Εύχομαι να έκανα όσους πίστεψαν σε εμένα περήφανους και υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά! Τώρα αρχίζουν όλα! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Πώς σχολίασαν κριτές και κορίτσια τη νίκη της Καζαριάν στο GNTM;