Ενθουσιασμένος είναι το Πρίγκιπας Κάρολος με το τρίτο εγγόνι του ενώ νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ερρίφθησαν κανονιοβολισμοί και ήχησαν οι καμπάνες στο Ουεστμίντστερ προς τιμήν του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Η Kate Middleton έφερε τη Δευτέρα στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον Πρίγκιπα William και φυσικά όλη η Βρετανία ασχολείται μ’ αυτό το γεγονός. Πώς υποδέχθηκαν, όμως, τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας τον μικρό πρίγκιπα; Η απίστευτη αντίδραση του Πρίγκιπα Κάρολου για το τρίτο εγγόνι!

Ο Πρίγκιπας Κάρολος δήλωσε ενθουσιασμένος με το τρίτο του εγγόνι, όμως, τόνισε πως… δεν ξέρει πώς θα τα βγάλει πέρα!

Μιλώντας εκ μέρους και της συζύγου του, Καμίλας, ο Κάρολος δήλωσε:

 Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα νέα. Δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα και με τα τρία!

Θυμίζουμε πως η 36χρονη Kate Middleton γέννησε την Τρίτη στις 11:01 τοπική ώρα το τρίτο μωράκι της, το οποίο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το απόγευμα της ίδιας μέρας όταν η οικογένεια εξήλθε από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στα ανάκτορα του Κένσινγκτον.

«Η Δούκισσα του Κέμπριτζ γέννησε ένα υγιέστατο αγόρι. Το μωρό ζυγίζει 3.8 κιλά. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ήταν παρών για τη γέννηση. Και η Δούκισσα και το παιδί της είναι καλά στην υγεία τους», έγραφε η ανακοίνωση από το Παλάτι για τη γέννηση του τρίτου παιδιού του ζεύγους.

Απ’ την πλευρά του, ο Πρίγκιπας William δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που απέκτησα τρίτο παιδί». «Τρεις φορές μεγαλύτερες έγνοιες τώρα!», συμπλήρωσε ο William αστειευόμενος προς τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε ακόμα:

Οι πρώτες εικόνες του νέου πρίγκιπα της Μεγάλης Βρετανίας

Photo: JOHN STILLWELL/AFP/GETTY IMAGES