Ο Ουγγαρέζος μπλόκαρε τη Χρηστίδου στο Instagram και εκείνη το αποκάλυψε μέσα απ’ τον αέρα της εκπομπής της “Έλα Χαμογέλα” το Σαββατοκύριακο. Τώρα, ο παρουσιαστής αποφάσισε να απαντήσει για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να την μπλοκάρει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως την μπλόκαρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και το αντιλήφθηκε όταν πήγε να του στείλει μήνυμα για να του συλλυπηθεί για τη μητέρα του, η οποία έφυγε απ’ τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

Η παρουσιάστρια είπε πως μπήκε απ’ τον λογαριασμό της και δεν έβρισκε το account του ενώ στη συνέχεια μπήκε απ’ το account του “Έλα Χαμογέλα” και τον βρήκε κι έτσι κατάλαβε ότι την έχει μπλοκάρει.Να σα πω κάτι, τώρα που είδαμε για τη Δαλάκα και τον Φιντιρίκο, που καταλάβαμε πάλι από το follow – unfollow ότι χωρίσανε. Δεν είναι απαραίτητα follow – unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα; Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπήκα από το προφίλ του “Έλα χαμογέλα” και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα σόσιαλ τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε

Γιατί ο Ουγγαρέζος μπλόκαρε τη Χρηστίδου

Ο παρουσιαστής έδωσε ο ίδιος την απάντηση λίγες ώρες αργότερα όταν ένας follower του του ζήτησε να πει τον λόγο που μπλόκαρε την Σίσσυ Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε για τον λόγο που μπλόκαρε τη Σίσσυ Χρηστίδου, λέγοντας: «Ας πούμε ότι δεν είμαι ο καλύτερός της, ούτε εμένα η καλύτερή μου», έγραψε ο παρουσιαστής.

Δες ακόμα:

Η Έλλη Κόκκινου απάντησε στο unfollow στη Σίσσυ Χρηστίδου | Video