Η απάντηση του Φουρθιώτη στο Open TV έρχεται μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Ειδικότερα, η απάντηση του πληρεξούσιου δικηγόρου του παρουσιαστή, Θεμιστοκλή Σοφού αναφέρει ότι: «Συνιστώ στη διοίκηση του καναλιού ψυχραιμία και υπομονή», ενώ ο ίδιος χαρακτήρισε την ανακοίνωση του Open «περιττή και εμπαθή»:

Η ανακοίνωση είναι περιττή και εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, ψυχραιμία και υπομονή

Παράλληλα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live» δήλωσε ότι: «Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα».

Υπενθυμίζεται ότι η λήξη της συνεργασίας του Μένιου Φουρθιώτη με το Open TV, ανακοινώθηκε την Παρασκευή, μια εξέλιξη που ήρθε αφού ο παρουσιαστής έχασε τη δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είναι και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού καθώς αγόρασε από τον Φίλιππο Βρυώνη, τον Πάρτυ FM, αντί ποσού 240.000 ευρώ όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο που κατατέθηκε στο ΕΣΡ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Open TV:

Τέλος ο Μένιος Φουρθιώτης απ’ το Open TV | Η επίσημη ανακοίνωση