Η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη μετά τις μηνύσεις με τη σύζυγό του! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Η (γλυκιά) απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη μετά τις μηνύσεις με τη σύζυγό του, Μαρία Νεφέλη Γαζή και τις πληροφορίες για σημαντικά προβλήματα στη σχέση τους, ήρθε μέσα από ένα post του ηθοποιού στο Instagram.

Η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη μετά τις μηνύσεις με τη σύζυγό του, έγινε σε ένα post του στο Instagram…Μετά το «θερμό» επεισόδιο που είχε με Μαρία Νεφέλη Γαζή, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα γλυκό video με τον γιο του στο κρεβάτι, δίνοντας έτσι μάλλον τη δική του απάντηση για το περιστατικό και τις φήμες.

Όπως έγινε γνωστό, Άνθιμος Ανανιάδης και Μαρία Νεφέλη Γαζή μετά από ένα έντονο επεισόδιο μεταξύ τους στο σπίτι τους στου Ψυρρή, κατέληξαν  το απόγευμα της Τρίτης στο Αστυνομικό Τμήμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους καθώς το ζευγάρι αντάλλαξε μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και εν συνεχεία αφέθηκαν ελεύθεροι. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό δεν έχει γίνει ακόμα η νομική αναγνώριση του τέκνου.

Ο ηθοποιός το σχολίασε ως «ατυχές περιστατικό» και υπογράμμισε ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση του με την Μαρία Νεφέλη και γι’ αυτό δεν έχει γίνει ακόμα η αναγνώριση.

Μετά από αυτές τις πληροφορίες και την κρίση στη σχέση του ζευγαριού, έρχεται η απάντηση του Άνθιμου Ανανιάδη με ένα πολύ γλυκό video με τον γιο του στο Instagram.

Ο ηθοποιός είναι μαζί με τον γιο του στο κρεβάτι και ακούγεται η φωνούλα του την οποία έχει κάνει….remix με το τραγούδι «Bum Bum Tam Tam»!

🍍🍍

A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on

Διαβάστε το περιστατικό που προηγήθηκε:

Μηνύσεις εκατέρωθεν από Άνθιμο Ανανιάδη και τη σύζυγό του. Τι συνέβη;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved