Η Βίκυ Καγιά μίλησε για όσους υποστηρίζουν ότι δεν έκανε διεθνή καριέρα, για το εάν πέρασε δύσκολα ως μοντέλο, αλλά και για το εάν θα ήθελε η κόρη της να γίνει μοντέλο.

Η Βίκυ Καγιά απάντησε για τη διεθνή καριέρα και τα όσα σχολιάζουν πολλοί το τελευταίο διάστημα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν μπορώ να κάθομαι να συζητάω αν έχω κάνει ή όχι διεθνή καριέρα. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Τι να κάνουμε;».

Μάλιστα, η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη μετά την επίδειξη της σχολής της στην AXDW, ανέφερε ότι: «Τότε εμείς στα backstage διαβάζαμε βιβλία και πλέκαμε κασκόλ, δεν είχαμε social media και δεν κάναμε selfies. Τι να κάνουμε; Αυτή ήταν η ζωή».

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη, η όμορφη παρουσιάστρια δήλωσε περήφανη για την επιτυχία του Shopping Star και του GNTM, ενώ ανέφερε ότι στην πορεία της ως μοντέλο και έχει κλάψει και έχει ακούσει πολλά.

«Δεν θυμάσαι πόσο δύσκολα ξεκίνησα την καριέρα μου; Με πόσο δύσκολη μάνατζερ; Με πόσο σκληρή πραγματικότητα στα 90s που ήταν όλα πάρα πολύ δύσκολα; Πόσο στομάχι σκληρό, πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία; Δεν έδινα σημασία», δήλωσε η Βίκυ Καγιά στη Σάσα Σταμάτη.

Στην ερώτηση για το εάν έχει κλάψει, η ίδια απάντησε ότι φυσικά και έχει κλάψει, δεν είναι φτιαγμένη από ατσάλι:

Και βέβαια. Τι είμαι για να μην κλαίω; Από ατσάλι φτιαγμένη; Έτσι είναι η ζωή. Τα πάντα έχω ακούσει εγώ. Δεν είναι θέμα ατέλειας. Είναι θέμα του πώς θα ξυπνήσει ο στυλίστας, ο σχεδιαστής, ποια είναι η μόδα, τι τους έχει πιάσει. Αυτός ο χώρος είναι λίγο περίεργος

Τέλος, η Βίκυ δήλωσε ότι η κόρη της είναι περισσότερο αγοροκόριτσο, ενώ στην ερώτηση εάν θα ήθελε να γίνει μοντέλο, απάντησε ότι εκείνη θα ήθελε, αλλά ο μπαμπάς της μάλλον όχι.

Διαβάστε ακόμη:

Η Βίκυ Καγιά έκανε πασαρέλα με την κόρη της στην AXDW και είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει! (Photos)