Η απάντηση της Στάη στους Ράδιο Αρβύλα για τον διάλογο με τον Τσίπρα

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι μας είδαμε κι ακούσαμε το video με τον διάλογο Στάη- Τσίπρα off air λίγο πριν τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο OPEN TV. Οι Ράδιο Αρβύλα έπαιξαν το συγκεκριμένο απόσπασμα και η Έλλη Στάη δεν το έχει πάρει και πολύ καλά…

Η διαρροή του διαλόγου πριν τη συνέντευξη παίζει παντού σήμερα στο ελληνικό Internet και η Στάη απαντάει σ’ αυτό μ’ ένα μακροσκελές κείμενο. Ποια είναι η απάντηση της Στάη στους Ράδιο Αρβύλα για τον διάλογο με τον Τσίπρα;

Μ’ ένα κείμενό της στο The Toc, η Έλλη Στάη υποστηρίζει πως η δημοσίευση του αποσπάσματος αποτελεί «προϊόν κλοπής» ενώ προσθέτει πως εάν ήθελε το κανάλι να εκμεταλλευτεί το υλικό που καταγράφεται εκτός αέρα, θα το έδινε στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος κάνει επίσης χιουμοριστική εκπομπή στο OPEN TV.

Η Έλλη Στάη λέει πως κι εκείνη, αλλά και ο Πρωθυπουργός, έχουν χιούμορ γι’ αυτό είχαν μια συνομιλία σε χαλαρή διάθεση εκτός αέρα, ενώ στο τέλος του κειμένου της διερωτάται εάν μπορεί να την πίστεψε ο Αλέξης Τσίπρας και να της κάνει πρόταση να πολιτευτούν μαζί!

Ολόκληρο το κείμενο- απάντηση της Έλλης Στάη:

«Ωραία! Γελάσαμε όλοι, μάλλον κουτσομπολέψαμε, με τη διαρροή-υποκλοπή των αποσπασμάτων από το backstage της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open

Και επειδή όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι, οι έχοντες EQ, συναισθηματική νοημοσύνη για την ακρίβεια, έχουν αληθινό χιούμορ, τότε είμαστε όλοι οι εμπλεκόμενοι, ευχαριστημένοι.

Γιατί και εγώ έχω χιούμορ και γνωρίζω όλες τις αποχρώσεις του (σαρκασμό, αυτοσαρκασμό, υποδόριο, γκροτέσκ, χαριτωμένο, υπονοητικό, κλπ, κλπ ) και οι αγαπητοί “Αρβύλες” βεβαίως έχουν ιδιαίτερο χιούμορ, αφού αυτή άλλωστε είναι η δουλειά τους, να μας διασκεδάζουν με τα συμβαίνοντα. Χιούμορ έχει και ο πρωθυπουργός, για όσους δεν το γνωρίζουν.

Οπότε όλα καλά. Όλοι περάσαμε καλά.

Και πριν τη συνέντευξη, όσοι ήμασταν εκεί, και νιώσαμε χαλαρά, ανταλλάσσοντας ατάκες με χιούμορ και όσοι είδαν κάποιο τμήμα από αυτό, μετά την προβολή του από την εκπομπή των Κανάκηδων (χιούμορ κάνω, δεν σας ισοπεδώνω κάτω από τον Αντώνη).

Όλα καλά λοιπόν;

Όχι ακριβώς.

Γιατί υπάρχουν και δυο θέματα που είναι εκτός δικαιοδοσίας του χιούμορ.

Το ένα αφορά το Open, και οποιοδήποτε κανάλι, που πρέπει να διαφυλάσσει το τηλεοπτικό του προϊόν και τα δικαιώματα του σε αυτό, και να εντοπίσει τους υφαρπάζοντες.

Και το άλλο, αφορά τους αγαπητούς “Αρβύλες” και το κανάλι τους, που δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν προϊόν κλοπής (υποκλαπείσα διαρροή αν προτιμάτε) της δουλειάς των άλλων.

Γιατί άλλο είναι να χρησιμοποιείς δημόσια εκπεμπόμενο η γενικώς δημόσια εκτιθέμενο προϊόν και άλλο να χρησιμοποιείς υποκλαπέν με κάποιο τρόπο προϊόν, χωρίς άδεια.

Γιατί αν στο Open θεωρούσαμε ότι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα παρασκήνια των τηλεοπτικών μας εκπομπών, έχουμε δικό μας τρόπο να το κάνουμε καλύτερα.

Γιατί να μην το δίναμε, ας πούμε, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει χιούμορ για όλους εμάς μαζί!

ΥΓ 1. Πολύ μου άρεσε που με είπε ο πρωθυπουργός εκτυφλωτική (…λέτε να τον τύφλωσαν τα φώτα εκείνη την ώρα και να μην με έβλεπε καλά;)

ΥΓ2. Λέτε να με πίστεψε και να μου κάνει πρόταση να πολιτευτώ;

ΥΓ3. Μην βιαστεί κάποιος να πει ότι τσακώνομαι με το Open. Δεν τσακώνομαι!».

Δες το video που δημοσίευσαν οι Ράδιο Αρβύλα:

Διέρρευσε ο διάλογος Τσίπρα-Στάη εκτός αέρα! | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved