Η αντίδραση του συντρόφου της Μαλού όταν του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Το βράδυ της Τρίτης η Μαλού και ο σύντροφός της, Juan Rodriguez, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά και μίλησαν για όλα!

Ο σύντροφος της Μαλού μάλιστα αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν εκείνη του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

Όπως είπε, κόντεψε να λιποθυμήσει! Παραδέχθηκε πως ήταν ένα σοκ, αν και εννοείται πως ήταν καλοδεχούμενο το παιδί, προσθέτοντας πως στην αρχή αγχώθηκε για τη νέα ζωή που θα φέρουν στον κόσμο, πώς θα μεγαλώσουν το παιδί, όμως, τόνισε πως το ταξίδι είναι μαγικό!

Όταν μου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος σχεδόν λιποθύμησα. Πάντα είναι καλοδεχούμενο, απλά στην αρχή λίγο σε σοκάρει, γιατί φέρνεις μια καινούργια ζωή στον κόσμο. Πως θα το μεγαλώσεις, τι τροφή θα του δώσεις, πως θα είναι σε 20 χρόνια. Αλλά είναι ωραίο, είναι ένα ταξίδι μαγικό

Η Μαλού και ο Κουβανός σύντροφός της απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι, τον Οκτώβριο του 2017.

Παλαιότερα, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει τα δικά της συναισθήματα όταν έμαθε ότι είναι έγκυος: «Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Πάντα ήθελα να γίνω μαμά σε μικρή ηλικία και πιο μικρή αν γινόταν. Σίγουρα με άγχωσε το πώς θα καταφέρω να φτιάξω το πρόγραμμά μου συνδυαστικά με το παιδί που πάντα θα είναι προτεραιότητά μου, για  να μπορέσω να συνεχίσω τη δουλειά μου και να μην χαθώ. Κακά τα ψέματα όσο λείπεις από αυτούς τους χώρους δεν θα είναι κάποιος εκεί να σε περιμένει».

Η Μαλού Κυριακοπούλου στο After Dark μίλησε ακόμα για το νέο της άλμπουμ και την απόφασή της να έρθει μόνη της από την Καλαμάτα στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της για καριέρα στο τραγούδι. Μαζί με τον σύντροφό της μίλησαν για τα πάντα από την πρώτη συνάντησή τους, την απόφαση να κάνουν παιδί και πώς φαντάζονται το μέλλον τους.

Δες ακόμα:

Μαλού: Δεν μπορούσα να πάρω αγκαλιά τον γιο

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved