Η Anita Brand ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν το ευτυχές γεγονός!

LIKE US ON FACEBOOK

Έτοιμη να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι φαίνεται πως είναι η Anita Brand με φουσκωμένη κοιλίτσα, ποζάροντας στο Instagram. 

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικούς μήνες, η Anita Brand είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Χάρη Χριστόπουλο. Και οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι με το γεγονός αυτό, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κι ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, το οποίο μάλλον δε θα αργήσει και πολύ.

Η Anita Brand με φουσκωμένη κοιλίτσα ποζάρει στο Instagram σε μια σειρά από φωτογραφίες, αναφερόμενη στη λεζάντα στον γιατρό της και στα συναισθήματά της λίγο πριν το ευτυχές γεγονός και τον ερχομό του πρώτο της παιδιού.

Η ανάρτηση της Anita Brand με φουσκωμένη κοιλίτσα

Με ρωτάτε πολύ συχνά αν έχω άγχος ή αν φοβάμαι καθόλου την διαδικασία της γέννας. Η απάντηση μου πάντα είναι το ίδιο: -δεν φοβάμαι καθόλου, ίσα-ίσα ανυπομονώ να έρθει η μέρα εκείνη και να το ζήσω επιτέλους αυτή την εμπειρία, και ο λόγος για αυτό, για το πως αντιμετωπίζω την σκέψη της γέννας και όλη την διαδικασία, είναι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος ο @stefanoschandakas ο οποίος ήταν και είναι μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι μαζί με την φανταστική ομάδα του.  Με τον @harrischristopoulos έχουμε περάσει στιγμές που φοβηθήκαμε, που κλάψαμε, που πονέσαμε αλλά ο Στέφανος πάντα με τον τρόπο του και βέβαια με βάση την εμπειρία του μας καθησύχαζε και μας έκανε να νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια στα χέρια του. Το «σ’ευχαριστούμε» είναι λίγο για να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας 

View this post on Instagram

Με ρωτάτε πολύ συχνά αν έχω άγχος ή αν φοβάμαι καθόλου την διαδικασία της γέννας🤰🏼🤱🏼 Η απάντηση μου πάντα είναι το ίδιο: -δεν φοβάμαι καθόλου, ίσα-ίσα ανυπομονώ να έρθει η μέρα εκείνη και να το ζήσω επιτέλους αυτή την εμπειρία, και ο λόγος για αυτό, για το πως αντιμετωπίζω την σκέψη της γέννας και όλη την διαδικασία, είναι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος ο @stefanoschandakas ο οποίος ήταν και είναι μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι μαζί με την φανταστική ομάδα του💁🏼‍♀️💁🏻‍♀️💁🏽‍♀️ Με τον @harrischristopoulos έχουμε περάσει στιγμές που φοβηθήκαμε, που κλάψαμε, που πονέσαμε αλλά ο Στέφανος πάντα με τον τρόπο του και βέβαια με βάση την εμπειρία του μας καθησύχαζε και μας έκανε να νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια στα χέρια του🙌🏼 Το «σ’ευχαριστούμε» είναι λίγο για να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας!!! 🙏🏼🙏🏼 #countdown #readytopop

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on

Η Anita Brand είναι η γυναίκα που θέλεις να έχεις για κολλητή! 

Πρόσφατα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία, δείχνοντάς μας και πάλι την κοιλίτσα της, αλλά αυτή τη φορά στη θάλασσα, φορώντας το μαγιό της.

Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα και με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι τους!

Δες ακόμα:

Anita Brand: Ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved