Η Angelina Jolie συγκινημένη αποχαιρετά τον γιο της που πάει Πανεπιστήμιο!

LIKE US ON FACEBOOK

Angelina Jolie και Maddox έχουν μια πολύ γλυκιά κι ιδιαίτερη σχέση! Τώρα, ο γιος της ηθοποιού ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Yonsei, στη Νότια Κορέα, και η συγκινημένη μαμά τον αποχαιρετά.

Η Angelina Jolie είναι πολύ περήφανη για τον γιο της, ο οποίος αποφάσισε να σπουδάσει βιοχημεία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Maddox έγινε δεκτός και σ’ άλλα πανεπιστήμια, όμως, διάλεξε το Yonsei, ενώ εδώ και καιρό μάθαινε κορεάτικα για να είναι έτοιμος!

Η 44χρονη ηθοποιός συνόδευσε τον γιο της στη Σεούλ και έκανε μεγάλη προσπάθεια να κρύψει τη συγκίνησή της τη στιγμή που τον αποχαιρετούσε.

Εννοείται πως οι συμφοιτητές του Maddox θέλησαν να συνομιλήσουν με την μητέρα του και τράβηξαν ένα video, όπου Angelina Jolie και Maddox βρίσκονται σ’ αυτή τη γλυκιά οικογενειακή στιγμή!

Οι δυο τους φαίνονται πολύ χαρούμενοι αλλά και συγκινημένοι. Το video έρχεται απλά να μας υπενθυμίσει πόσο περήφανη μαμά είναι η Angelina Jolie και πόσο στηρίζει τα παιδιά της.

Angelina Jolie και Maddox την ώρα του… αποχωρισμού!

View this post on Instagram

pt2. 🦅💙 #yonsei #angelina #angelinajolie #maddox #maddoxjoliepitt

A post shared by jowonnn🦄☂️ (@xx_efu) on

Θυμίζουμε ότι η Angelina Jolie είχε κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την οικογένειά της μετά το διαζύγιο με τον Brad Pitt τον Φεβρουάριο του 2017, στην Καμπότζη για την προώθηση της ταινίας της «First They Killed My Father», στην παραγωγή της οποίας συμμετείχαν o Maddox και ο Pax.

Η ταινία αναφέρεται στην Καμπότζη και η Jolie είχε δηλώσει πως ο Maddox, ο οποίος είναι απ’ την Καμπότζη, νιώθει περήφανος για την κληρονομιά του, όπως και όλα της τα παιδιά.

Ο Maddox είναι το πρώτο παιδί που υιοθέτησε η Angelina Jolie το 2002. Ο Maddox γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 2001 σε τοπικό χωριό της Πνομ Πεν. Υιοθετήθηκε στις 10 Μαρτίου 2002 από την Angelina Jolie και αργότερα και από τον Brad Pitt.

Δες κι αυτό:

Η μοναδική συμβουλή που θα έδινε η Angelina Jolie στις τρεις κόρες της | Photos

Photo: Instagram account/ xx_efu

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved