Πάνε σχεδόν 4 χρόνια από τότε που έγινε γνωστό ότι η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου απ’ τον Brad Pitt, διεκδικώντας παράλληλα την επιμέλεια των παιδιών τους.

4 χρόνια μετά, μιλάει ουσιαστικά για πρώτη φορά για τους λόγους που την οδήγησαν σ’ αυτήν την δύσκολη απόφαση και ξεκαθαρίζει πως το διαζύγιο ήταν η σωστή απόφαση, ενώ χαρακτηρίζει τα παιδιά της πολύ γενναία και δυνατά.

Μιλώντας στη Vogue Global Network, η ηθοποιός αποκάλυψε πως αυτή η απόφαση λήφθηκε για το καλό της οικογένειας.

Την χαρακτήρισε ως την σωστή απόφαση να τερματίσουν τον γάμο τους, ενώ επαίνεσε τα παιδιά για το γεγονός ότι είναι πολύ γενναία και δυνατά άτομα.

Μερικοί έχουν εκμεταλλευτεί τη σιωπή μου, και τα παιδιά βλέπουν ψέματα για τον εαυτό τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά τους υπενθυμίζω ότι γνωρίζουν τη δική τους αλήθεια και το τι λέει η λογική τους

Angelina Jolie και Brad Pitt μαζί σε παλαιότερη φωτογραφία:

Θυμίζουμε πως η ηθοποιός υπέβαλε αίτημα διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, δίνοντας τέλος στον γάμο τους που διήρκησε δύο χρόνια και στη δεκαετή σχέση τους.

Παράλληλα, η Angelina Jolie είπε ότι σκέφτηκε να επικεντρωθεί σ’ ένα μέλλον όπου θα ήταν όλοι μια οικογένεια, ενώ δήλωσε ευλογημένη που έγινε μαμά.

Σκέφτηκα να επικεντρωθώ σε ένα μέλλον όπου θα ήμασταν όλοι μια οικογένεια. Είμαι πολύ ευλογημένη που μου επιτράπηκε να γίνω μαμά τους. Είμαι ευγνώμων κάθε μέρα

Τέλος, η ίδια, αναφερόμενη στις προκλήσεις της ανατροφής παιδιών βιολογικών και υιοθετημένων, είπε ότι το καθένα ήταν «ένας όμορφος τρόπος να ενώσει την οικογένεια».

Θυμήσου και αυτό:

Η Angelina Jolie συγκινημένη αποχαιρετά τον γιο της που πάει Πανεπιστήμιο!