Η ανατροπή στο MasterChef και τα αυγά που “έκαψαν” τη Γιώτα (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Το MasterChef κάθε χρόνο κρύβει και καινούργιες εκπλήξεις και πλέον που βρισκόμαστε στον 4ο κύκλο και το επίπεδο είναι ανεβασμένο, οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από νωρίς. Μπορεί οι 24 παίκτες να είχαν πάρει τη λευκή ποδιά και να θεωρούσαν πως έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά οι κριτές είχαν άλλα σχέδια. Τι ακριβώς συνέβη και πώς οδήγησαν τα πράγματα στο να αποχωρήσει η Γιώτα απ’ το MasterChef;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους υποψήφιους σεφ πως θα πρέπει να περάσουν κι άλλη δοκιμασία για να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο σπίτι. Έτσι, όλοι συμμετείχαν στη δοκιμασία “follow the chef” με τον μέντορά τους. Τι έπρεπε να κάνουν; Η ομάδα του κάθε σεφ έπρεπε να μαγειρεύει ακολουθώντας τα βήματα του μέντορά της, στους ίδιους ρυθμούς και να βγάλει ένα όμοιο πιάτο.

Ο παίκτης της κάθε ομάδας με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αρχικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθοδήγησε τους παίκτες τους ώστε να φτιάξουν ένα εντυπωσιακό πιάτο με θαλασσινά. Απ’ την ομάδα του, τη μαύρη ποδιά την πήρε η Γιώτα.

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε ένα απαιτητικό πιάτο για τους υποψήφιους, με τον Ηλία να μην καταφέρνει να βγάλει πιάτο και να είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Απ’ την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, υποψήφιος ήταν ο Ηρακλής, αφού έκανε ένα λάθος κι έβαλε το μελάνι σουπιάς σε όλο το πιάτο, ενώ ο σεφ το είχε για γαρνιτούρα.

Η δοκιμασία αποχώρησης και ο τρόπος που έφυγε η Γιώτα απ’ το MasterChef

Οι τρεις υποψήφιοι κλήθηκαν, για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, να φτιάξουν τέσσερις εκδοχές του αυγού: Ομελέτα, αυγό ποσέ, τηγανητό και βραστό μελάτο.

Ο Ηρακλής αποδείχθηκε πιο δυνατός κι έκανε τα καλύτερα αυγά αν κι είχε μια ατυχία και του έπεσε το βραστό αυγό, αλλά η τελειότητα των υπόλοιπων παρασκευών του του χάρισε τη θέση στο σπίτι.

Απ’ την άλλη, ο Ηλίας και η Γιώτα έκαναν τόσο αποτυχημένες προσπάθειες που οι κριτές δεν μπορούσαν να διαλέξουν ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο. Έτσι, αποφάσισαν να τους βάλουν να μαγειρέψουν ξανά τα ίδια πιάτα με αυγά, με 1 λεπτό λιγότερο χρόνο.

Όλοι πίστευαν πως θα αποχωρήσει η Γιώτα απ’ το MasterChef καθώς οι κριτές ακύρωσαν και τις 4 παρασκευές της, όμως, τελικά ακύρωσαν και τις 4 παρασκευές του Ηλία!

Έτσι, τους ανακοίνωσαν πως πλέον ο νικητής και ο ηττημένος θα βγει απ’ τη σύγκριση των μεταξύ τους πιάτων κι όχι απ’ το αποτέλεσμα που θα έπρεπε να έχουν, αλλά δεν είχε κανένας. Καθώς ο Ηλίας είχε ελαφρώς πιο πετυχημένο αποτέλεσμα στα πιάτα του, η Γιώτα αποχώρησε απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής, με τους συμπαίκτες της να φαίνεται πως ικανοποιήθηκαν και με το παραπάνω με την αποχώρησή τους, αφού κανείς δεν φάνηκε πως είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της.

Δες ακόμα:

Η παίκτρια που έκανε τον Κοντιζά να λυθεί στα γέλια με την ατάκα της (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved