Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν ο Πάνος Μουζουράκης στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Πάνος Μουζουράκης για τον θάνατο του πατέρα του προχώρησε σε μια ανατριχιαστική εξομολόγηση για το πώς πέθανε, αλλά και για το περιστατικό όπου ήταν στο αεροδρόμιο, έχασε την πτήση του και δέχθηκε τηλεφώνημα απ’ τον αδερφό του.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Μουζουράκης είπε: «Τον Μάρτιο έφυγε από την ζωή ο πατέρας μου. Είχε ένα θεματάκι και μπήκε για μια τυπική εγχείρηση ουσιαστικά, στην Θεσσαλονίκη. Ανεβαίνω επάνω τον αποχαιρετώ, του λέω καλή επιτυχία μπαμπά, όλα θα πάνε καλά, και μου λέει σήκω φύγε να κάνεις τις δουλειές σου. Οπότε φεύγω επιβιβάζομαι στο αεροπλάνο, φτάνω στην επόμενη στάση κι επειδή έχει φτάσει με καθυστέρηση, τρέχω να προλάβω το boarding και την ώρα που φτάνω μου λένε έχει κλείσει η πτήση δεν μπορείτε να μπείτε».

Συγκινημένος, ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνό του κι ήταν ο αδερφός του ο οποίος του είπε πως είναι καλύτερα να γυρίσει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, είπε πως τον πήρε τηλέφωνο και ο Πατέρας Αντώνιος, ο οποίος του είπε πως πήρε απλά να δει εάν είναι καλά.

Και την ώρα που δεν με αφήνουν να επιβιβαστώ στην πτήση, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο αδερφός μου. Ο οποίος μου είπε πως είναι καλύτερο να γυρίσω στην Ελλάδα, οπότε εκεί παθαίνω το πρώτο σοκ. Κάθομαι να πιω μια μπύρα μέχρι να έρθει η πτήση να γυρίσω στην Ελλάδα, με πήρε και ο Πατέρας Αντώνιος τηλέφωνο και μου είπε: «Έτσι σε πήρα, ήθελα να δω αν είσαι καλά». Ο μπαμπάς μου έφυγε κύριος, μας είπε ότι είναι πλήρης. Ακόμα και το τραγούδι που έγραψα πρόλαβε και το άκουσε

Διάβασε και αυτό:

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Πάνου Μουζουράκη για τον πατέρα του