Αν ψάχνει κάποιος την κορυφαία στιγμή των Oscars, μόλις τη βρήκαμε και δεν είναι η απονομή κάποιου βραβείου… Lady Gaga και Bradley Cooper έγιναν το viral της βραδιάς, αφού ερμήνευσαν το “Shallow” με συναίσθημα, τρυφερότητα και πολλή χημεία!

Η ανατριχιαστική ερμηνεία Lady Gaga- Bradley Cooper στα Oscars δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο… Μετά την λίγο… υπερβολική θα λέγαμε εμφάνιση της Lady Gaga στα Grammys, το ντουέτο της με τον Bradley στα Oscars ήρθε να μας αποζημιώσει!

Η Lady Gaga κάθισε πίσω από το πιάνο, με τον Cooper να κάθεται δίπλα σ’ ένα σκαμνί και να τραγουδάει, ενώ λίγο αργότερα πήρε τη θέση που του αρμόζει: Δίπλα της, να την κοιτάει στα μάτια, να την αγκαλιάζει και να τραγουδούν μαζί το “Shallow”.

Οι δυο τους τραγουδούσαν… μάγουλο με μάγουλο, ενώ οι κάμερες έκαναν μία βόλτα 360 μοιρών στη σκηνή.

Η βραδιά έκλεισε με τους Gaga και Cooper να κοιτάζονται στα μάτια, νιώθοντας μέσα τους κάθε στίχο του τραγουδιού που ερμήνευσαν!

Για όλους ήταν η καλύτερη στιγμή της βραδιάς, ενώ κανείς δεν άφησε ασχολίαστη τη χημεία των δυο τους, η οποία έχει φανεί εξάλλου απ’ την ταινία. Δεν κρύβονται αυτά!

https://www.youtube.com/watch?v=4FnveHiDEYk&fbclid=IwAR3xDmueK-nhQ2ndG3gb5KmbFiVSWvjczZxK09bBRHJBiX-PLWalYzR6u8M

Τονίζεται πως η Lady Gaga κέρδισε το πρώτο της Oscar και συγκεκριμένα παρέλαβε το βραβείο για το Καλύτερο Τραγούδι (“Shallow” από το “Ένα Αστέρι Γεννιέται”). Κατά την παραλαβή του βραβείου της αναφέρθηκε στο πάθος “που πρέπει να σε κάνει να μην τα παρατάς ποτέ. Να σηκώνεσαι και να συνεχίζεις”.

Δες κι αυτό:

Η Olivia Colman χάρισε το Oscar στον Λάνθιμο! Το Green Book ταινία της χρονιάς

Photo: REUTERS/Mike Blake