Είναι #4 στις τάσεις του YouTube και οι προβολές του συνεχώς ανεβαίνουν, ξεπερνώντας μέσα σε μερικές ώρες τα 24 εκατομμύρια views. Η ανατριχιαστική εμφάνιση του Andrea Bocelli στον άδειο καθεδρικό ναό Duomo ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών.

Ο σπουδαίος τενόρος, αποδεχόμενος την πρόσκληση του δημάρχου του Μιλάνου, τραγούδησε ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών στον άδειο καθεδρικό ναό Duomo, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας στον ιταλικό λαό, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η ερμηνεία του ήταν ανατριχιαστική και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, ενώ απευθυνόταν στους Ιταλούς, οι οποίοι μετρούν χιλιάδες νεκρούς από τον κορονοϊό και μάχονται καθημερινά κατά της πανδημίας.

Η εμφάνιση του Andrea Bocelli διήρκησε μισή ώρα, ενώ δίπλα του είχε μόνο τον οργανοπαίχτη Emanuele Vianelli που τον συνόδευσε.

Η συναυλία αυτή, με τον τίτλο “Music For Hope”, ήταν μια πρωτοβουλία του δημάρχου του Μιλάνου, του Beppe Sala, ο οποίος ήθελε να προσφέρει ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και συμπαράστασης στον λαό της Ιταλίας.

Σε αυτές τις δύσκολες και σκοτεινές ώρες που διανύει η Ιταλία, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι στην πρόσκληση του δημάρχου, για να γιορτάσουμε την εμπιστοσύνη στη ζωή και την ελπίδα μέσω της μουσικής!

Με δύναμη ψυχής, ο Andrea Bocelli ερμήνευσε τραγούδια- σύμβολα της θρησκευτικής μουσικής, όπως το “Ave Maria” του Σεμπάστιαν Μπαχ, και συγκίνησε πάνω από 2.800.000 ανθρώπους που τον παρακολούθησαν live ταυτόχρονα στο YouTube.

Η Η ανατριχιαστική εμφάνιση του Andrea Bocelli:

Δες ακόμα:

Οι Ιταλοί βγήκαν στα μπαλκόνια και συγκίνησαν όλο τον κόσμο | Videos