Πριν από μερικές ημέρες, στις 22 Ιουλίου, η τραγουδίστρια έγινε 50 χρονών και σήμερα αποφάσισε να στείλει ένα υπέροχο μήνυμα! Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλιά της που πρέπει να διαβάσεις!

«Τι γίνεται κορίτσια μου, φοβάστε; Κι εγώ λίγο και θα σας εξηγήσω το γιατί!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στο Instagram της, επιχειρώντας να στείλει ένα πολύ όμορφο μήνυμα για την ηλικία και τα γενέθλια.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον φόβο της και την στεναχώρια που την είχε πιάσει στα 25 της χρόνια επειδή μεγάλωνε κι απομακρυνόταν απ’ τα 20.

Όμως, όπως εξομολογήθηκε, από τότε, και ειδικά τα τελευταία χρόνια, ευχαριστεί τον Θεό που την αξιώνει να μεγαλώνει.

Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε σ’ όσους την πήραν και της είπαν στις ευχές τους «πω πω έγινες 50!» για να μιλήσει στη συνέχεια για το πόσο λάθος κάνουμε που μένουμε τόσο πολύ στους αριθμούς.

Αχ κορίτσια μου, η ηλικία είναι ένας αριθμός! Δωστε σε αυτόν τον αριθμό αυτό που του αξίζει! Δεν είναι οφειλές προς το δημόσιο, είναι προς τον εαυτό σας! Συμφωνώ πως όταν είσαι μικρός, ο χρόνος έχει την έννοια του άπειρου! Είναι παιχνίδι, είναι μεσημέρια που πρέπει να κάνεις ησυχία, είναι καλοκαίρια, τα πρώτα φλερτ… Μεγαλώνοντας ο χρόνος έχει να κάνει περισσότερο με τα πράγματα που επιθυμήσαμε η έπρεπε να κάνουμε και κάναμε ή δεν κάναμε!

Όπως εξήγησε η ίδια, τα τελευταία χρόνια ζει κάνοντας μόνο πράγματα που γεμίζουν την ψυχή της κι αυτή είναι μια συμβουλή που θα πρέπει ν’ ακολουθήσουμε όλοι!

Ολόκληρη η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλιά της:

«Τι γίνεται κορίτσια μου,φοβάστε;
Κι εγώ λίγο και θα σας εξηγήσω το γιατί!

Πριν λίγες μέρες λοιπόν είχα τη χαρά να γιορτάσω τα γενέθλιά μου!
Η φορά που έπαθα κατάθλιψη ήταν όταν έκλεινα τα 25 μου! Είχα πολύ στενοχώρια εκείνη την ημέρα που απομακρυνόμουν από τα 20!
Έκτοτε όλα καλά! Τα τελευταία δε χρόνια ευχαριστώ το Θεό που με αξιώνει να μεγαλώνω! Ωστόσο λίγο με προβλημάτισαν τα γενέθλιά μου μέρα κάποιοι που με πήρανε για ευχές λέγοντας «πω πω έγινες 50!» με έναν τόνο στη φωνή που φανέρωνε, έναν τρόμο να το πω, μια συμφορά να το πω!

Σαν να ήμουν εγώ και τα χρόνια μου ένα σημείο αναφοράς για τη δικη τους ηλικία, για τις δικές τους ζωές!

Μία καλή μου φίλη που πέρασε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μου είπε πως της κάθεται λίγο βαρύ το γεγονός ότι έγινα 50! Μου είπε χαριτολογώντας φυσικά, πως ενώ για τη δικη της περίπτωση υπήρξε θεραπεία, για εμένα δεν υπάρχει τίποτα ώστε να το πάρω και να ξαναγίνω 45!

Αχ κορίτσια μου, η ηλικία είναι ένας αριθμός! Δωστε σε αυτόν τον αριθμό αυτό που του αξίζει! Δεν είναι οφειλές προς το δημόσιο, είναι προς τον εαυτό σας! Συμφωνώ πως όταν είσαι μικρός, ο χρόνος έχει την έννοια του άπειρου! Είναι παιχνίδι,είναι μεσημέρια που πρέπει να κάνεις ησυχία, είναι καλοκαίρια,τα πρώτα φλερτ…

Μεγαλώνοντας ο χρόνος έχει να κάνει περισσότερο με τα πράγματα που επιθυμήσαμε η έπρεπε να κάνουμε και κάναμε ή δεν κάναμε!

Να τελειώσεις το σχολείο,να σπουδάσεις, να βρεις μια καλή δουλειά,να βρεις ένα καλό παιδί να παντρευτείς, να κάνεις παιδιά, να τα μεγαλώσεις να,να…

Πού θέλω να καταλήξω;
Στην ομορφιά των χρόνων που διανύω κορίτσια μου!
Εγώ από αυτά τα «να» τελείωσα!

Τα τελευταία χρόνια ζω κάνοντας μόνο πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου!
Δεν έχω το άγχος να αποδείξω κάτι!

Με απασχολεί η προσωπική μου εξέλιξη και το χαμόγελο των παιδιών μου!
Να γίνω καλύτερος άνθρωπος,να κατανοώ,να μη θυμώνω,να συγχωρώ,να έχω στόχους,να τολμώ,να δουλεύω με χαρά,να παίζω,να χορεύω,να συγκινούμαι,να γελάω ,να ονειρεύομαι!

Η ηλικία έχει να κάνει με τη διάθεση μας για ζωή!Με την ενέργεια μας!
Όσο μεγαλώνω τόσο μεγαλώνει κι αυτή!Κι όσο θα έχω ένα δικο μου «να» να ξεπηδάει από μέσα μου,θα είμαι ευτυχισμένη!

Ας το καλό! Με ταραξατε, μέρα που ήταν, μεγάλη γυναίκα!!!».