Η Άλκηστις του MasterChef μιλά για τους διπρόσωπους, τις κόντρες και τη ζωή της μετά το παιχνίδι

LIKE US ON FACEBOOK

Η Άλκηστις Αλεξάκη από την Κρήτη, βρέθηκε καλεσμένη στην «Φωλιά των Κουκου», μετά την αποχώρηση της από τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης!

Η Άλκηστις του MasterChef είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του διαγωνισμού, αφού είχε απασχολήσει με την προσωπικότητα της και την κόντρα της με πολλούς παίκτες. Μίλησε, λοιπόν, για το τι ήταν αληθινό ή αν όλα βρίσκονταν στο μυαλό της, ανανεωμένη και με ένα νέο τατουάζ με το λογότυπο του MasterChef!

Η Άλκηστις του MasterChef

Οι παρουσιαστές έσπευσαν να την «πειράξουν» με τις λέξεις που άφησαν ιστορία και σχολιάστηκαν πολύ από τους φανς στα social media, που δεν είναι άλλες από το «δίμουροι» και τα «μαϊμούνια». Στην ερώτηση αν όντως κάποιοι ήταν δίμουροι, ή αλλιώς διπρόσωποι, η Άλκηστις απάντησε για άλλη μια φορά καταφατικά.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε να αφηγείται πώς είχαν τα πράγματα πίσω από τις κάμερες και μέσα στο σπίτι λέγοντας:

Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από το ότι τα πράγματα που γίνονται στο σπίτι μέσα, δεν τα βλέπει ο κόσμος έξω. Έχει ένα γύρισμα ενός τετάρτου στο σπίτι και μετά όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός κάμερα. Όταν είσαι μέσα σε ένα σπίτι τα συναισθήματά σου είναι 100%, πολύ πιο πάνω από το κανονικό και ξεκινά ένα παιχνίδι παράξενο. Κάθεσαι βλέπεις 20 διαφορετικούς ανθρώπους

Συνέχισε την συνέντευξη λέγοντας ότι δεν γίνεται να έχεις άλλη συμπεριφορά μέσα στο σπίτι και όταν είναι μπροστά οι κάμερες να είσαι αλλιώς, δηλαδή να παριστάνεις την «Παναγία». Υποστήριξε, λοιπόν, ότι δίμουροι είναι ο Τάσος, ο Χάμπος, ο Πάνος, η Σπυριδούλα ενώ για τον Σταμάτη είπε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί επηρεάζεται. Ευθύνη δεν έριξε σε κανέναν γιατί είναι ο εγκλεισμός στη μέση, που παίζει καθοριστικό ρόλο σε όλα τα ριάλιτι.

Όσον αφορά την Σπυριδούλα, που ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές για την αλλαγή της συμπεριφοράς της στην αποχώρηση της Γιάννας, η Άλκηστις είπε τα εξής:

Είναι κάποιοι που θέλουν να φαίνονται στις κάμερες, είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλον. Η Σπυριδούλα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να δείχνεται και πιστεύω το βλέπει και ο κόσμος

Ακόμη, μίλησε και για τον Πάνο, και για την πεντάδα που έχει δημιουργηθεί, τη λεγόμενη «κλίκα» που προσπαθούσε να κυριαρχήσει στο παιχνίδι, λέγοντας ότι δεν μπορείς να κάνεις με όλους παρέα.

Δεν σημαίνει ότι όταν ξεκινάς το ταξίδι του MasterChef περίεργα ούτε πρέπει να κάνεις όλους τους υπόλοιπους πέρα, να κλείνει μια πόρτα μέσα στο σπίτι και να συζητάνε μεταξύ τους και μπροστά στις κάμερες να λένε ότι το συζητήσαμε όλοι μέσα στο σπίτι. Ποιοι όλοι; Οι 2 ή οι 5;

Όσον αφορά την συμπεριφορά τους, που ήταν αρκετά έντονη και εκρηκτική, είπε πως δεν μετανιώνει για τίποτα που δεν έχει ήδη παραδεχθεί on camera.

Σίγουρα ο τρόπος έκφρασής μου είναι περίεργος και έντονος, γιατί είμαι μικρή σε ηλικία. Έχω ένα κακό, όταν έχω δίκιο θέλω να το διατυμπανίσω παντού, αλλά συνήθως το χάνω με την έκφρασή μου. Θα το φτιάξω στην πορεία»

Για την μαντινάδα στον Κοντιζά, είχε να πει ότι δεν ήταν κάτι κακοπροαίρετο και ότι με την παρέα της πάντα το κάνουν, και βγαίνοντας από το παιχνίδι είδε τα στιγμιότυπα και παραδέχθηκε ότι μπορούσε να το κάνει τελείως διαφορετικά, αν δεν υπήρχε η πίεση.

Ακόμα αναφέρθηκε ότι στην ομαδική που τους «στοίχισε», λέγοντας ότι ο Μάνος το είχε παραδεχθεί σε συζήτηση ότι το κοτόπουλο ήταν λάθος.

Δήλωσα ότι το είχε κάνει επίτηδες γιατί δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες και φάνηκε όταν με ψήφισε. Είμαι ένας παρορμητικός άνθρωπος και τα νεύρα μου φτάνουν στα όρια τους. Το είπα πάνω στην ένταση και σε αυτά που είπαμε πίσω από τις κάμερες 

Ακόμη, δήλωσε ότι μπορείς να μάθεις από τον Τάσο, τον Μανώλη και τον Πάνο, αφού είναι μεγάλοι μάγειρες. Όσον αφορά την ψηφοφορία, στην οποία υποστήριξε τον Παντελή, αφού δεν ψηφίστηκε με μαγειρικά κριτήρια από τον Τάσο.

Έγινε ένας χαμός σε εκείνη την ψηφοφορία, αλλά έπρεπε κάποιος να υπερασπιστεί τον Παντελή. Ο Παντελής είναι ένας άνθρωπος πολύ χαλαρός, και τα δέχεται όλα με την χαλαρότητα του, και εγώ κλασικά το έκανα.Πρέπει να υπερασπιζόμαστε τους πιο αδύναμους 

Ακόμα, δήλωσε ότι θα ήθελε κερδίσει ο Χρήστος γιατί είναι ένας καλός άνθρωπος ψυχικά και μαγειρικά και από γυναίκες την Ιωάννα. Όσον αφορά την ζωή της μετά το παιχνίδι, είπε ότι έχει αναλάβει εδώ ένα μαγαζί στη Βάρη και θα κάνει σίγουρα παρέα με την Μαρία, την Γιάννα, την Ιωάννα, τον Γιώργο και τον Παντελή, που την έχει καλέσει και στο νησί του!

Δες και αυτό:

Πώς η Άλκηστις στο Masterchef δυσκόλεψε τους συμπαίκτες της; | Videos

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved