Για περίπου 4 χρόνια, όλος ο κόσμος ευχόταν και ήλπιζε σε μια επανασύνδεση του ζεύγους Pitt- Jolie. Τώρα, όμως, αυτή η ελπίδα φαίνεται πως έχει χαθεί και η ερωτική ζωή του Brad Pitt είναι ξανά στο επίκεντρο των media, όμως, πλέον δεν έχει καμία σχέση με την πρώην σύζυγό του. 

Η 27χρονη Nicole Poturalski φαίνεται πως είναι η νέα σύντροφος του Brad Pitt, με το ειδύλλιο μάλιστα, σύμφωνα με τα διεθνή media, να υπάρχει εδώ και μερικούς μήνες και να μην είναι τόσο φρέσκο όσο νομίζουμε.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά, ο ηθοποιός και η σύντροφός του βρέθηκαν στο κτήμα και τον αμπελώνα Chateau Miraval, το μέρος δηλαδή όπου είχε γίνει ο γάμος του Pitt με την Jolie! Ο ηθοποιός συμμετείχε σε μια εκστρατεία για το κρασί του και η σύντροφός του δεν θα μπορούσε παρά να βρεθεί στο πλευρό του. Η συγκεκριμένη κίνηση, όπως σχολιάζουν οι φανατικοί του Χολιγουντιανού σταρ, φαίνεται πως αποδεικνύει πως αυτή η σχέση ήρθε για να μείνει και δεν είναι απλώς κάτι εφήμερο.

Η αλήθεια για την ερωτική ζωή του Brad Pitt και τη νέα του σύντροφο

Μετά το τέλος του γάμου Angelina Jolie- Brad Pitt, έχουν χρεωθεί καμιά δεκαριά σχέσεις στον ηθοποιό, με διάσημες και μη γυναίκες.

Το πόσες και ποιες απ’ αυτές τελικά ίσχυαν είναι κάτι που μάλλον που δεν θα το μάθουμε και ποτέ. Φυσικά, μέσα σ’ αυτά τα χρόνια, οι φανατικοί του ζεύγους Aniston- Pitt έκαναν τα δικά τους σενάρια για επανασύνδεση, με τους πιο τολμηρούς να κάνουν συσχετίσεις τυχαίων (;) γεγονότων με την πιθανότητα μιας επανασύνδεσης. Κι εκεί φυσικά, πιθανότατα ποτέ δεν θα μάθουμε εάν όντως οι δυο τους βρέθηκαν κοντά στο να τα ξαναβρούν.

Ανάμεσα στα όσα έχουν ακουστεί και χρεωθεί στον Brad Pitt, ένα πράγμα φαίνεται πως ισχύει στα αλήθεια για την ερωτική του ζωή: Η σχέση του με το μοντέλο Nicole Poturalski. Η 27χρονη καλλονή είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, έχει ποζάρει για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας, ενώ έχει και έναν γιο, τον 7χρονο Emil.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μια πηγή στο E!, ο Brad και η Nicole γνωρίστηκαν μέσω φίλων και στην αρχή δεν είπαν σε κανέναν ότι άρχισαν να βγαίνουν. Ακόμα και άτομα του στενού τους κύκλου μαθαίνουν τώρα για τη σχέση τους, μερικούς μήνες αφότου ξεκίνησε.

Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού αποδεικνύει πως όχι απλώς είναι μαζί, αλλά κάνουν πράγματα που θα έκανε μόνο ένα αληθινό ζευγάρι: Επιλέγουν να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί αλλά και να συνδυάζουν τη δουλειά με τις διακοπές τους. Η Nicole βρέθηκε στο πλάι του συντρόφου της στην καμπάνια για το κρασί του κι αυτό αποτελεί σίγουρα ένα δείγμα ότι αυτή η σχέση πάει και μάλιστα πάει καλά! Με τις ευχές μας!

Διάβασε ακόμα:

Η αποκάλυψη για τη σχέση του Brad Pitt με τον Maddox σήμερα