Η ακραία δίαιτα που έκανε η Έλλη Κοκκίνου…. όπως την αποκάλυψε η ίδια!

LIKE US ON FACEBOOK

Πολλές διάσημες ακολουθούν δίαιτες για να διατηρηθούν, για να πετύχουν συγκεκριμένα κιλά και να παραμείνουν σε αυτά. Αλλά πόσες από αυτές τις δίαιτες ξεφεύγουν από τα λογικά πλαίσια και τελικά βλάπτουν τον οργανισμό μας; Πολλές!

Η δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου ήταν μια από αυτές, τις ακραίες δίαιτες που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ακολουθήσεις γιατί τελικά βλάπτεις τον εαυτό σου.

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια; Καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου μίλησε για τη διατροφή που κάνει για να διατηρεί τη σιλουέτα της. Και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μια αυστηρή δίαιτα που έκανε πριν από καιρό και δεν ακολουθεί πλέον.

Ήταν η πιο σκληρή δίαιτα που έχει κάνει αν σκεφτεί κανείς πως ζούσε… μόνο με φρούτα;

 Η πιο σκληρή δίαιτα που έχω κάνει. Τα τελευταία χρόνια έτρωγα ένα μήλο με κανέλα ή ένα ακτινίδιο με κανέλα ή ροκφόρ με μέλι και κανέλα. Χόρταινα με καφέ στην αρχή, έπινα στις 7 το πρωί καφέ. Για να κοροϊδέψω την πείνα μου. Σνακ έτρωγα λίγο τυράκι με λίγο αγγουράκι. Το μεσημεριανό μπορεί να ήταν κρέας με φρούτο. Ανάλογα με την περίοδο. Πεινούσα, έτρωγα τα δάχτυλά μου! Αν πεινούσα έτρωγα λίγο αγγουράκι με λίγη γραβιέρα ή αμύγδαλα

Όπως είπε η τραγουδίστρια έχει αλλάξει πολλά στη διατροφή της τους τελευταίους μήνες και η δίαιτά της περιλαμβάνει μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού και συνδυασμό αρκετών τροφών.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί πρέπει να εντάξεις την «αντιφλεγμονώδη διατροφή» στη ζωή σου;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved