Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Μποφίλιου απ’ τον γάμο της και το συγκινητικό της μήνυμα!

LIKE US ON FACEBOOK

Η φωτογραφία της Μποφίλιου απ’ τον γάμο της είναι γεμάτη χαρά, ανεμελιά, αισιοδοξία και αυθορμητισμό! Διάβασε το γλυκό της μήνυμα για τα γενέθλιά της.

Η φωτογραφία της Μποφίλιου απ’ τον γάμο της δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram και συνοδευόταν από μια γλυκιά λεζάντα, στην οποία η ίδια αποχαιρετά τα… 35 της!

Όπως είπε τα αποχαιρετά με μια φωτογραφία από την πιο ωραία στιγμή της χρονιάς, ενώ τους ευχαριστεί όλους μέσα από την καρδιά της για τις ευχές που της έστειλαν!

Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθές τη μέρα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό…

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μποφίλιου στο Instagram:

«Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα…

Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθές τη μέρα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό…
Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη».

View this post on Instagram

Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα… Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθες τη μερα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό… Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη.

A post shared by Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) on

Να θυμίσουμε πως η Νατάσσα Μποφίλιου παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη τον αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη. Η τελετή τελέστηκε στο Χαϊδάρι ενώ είχε ακολουθήσει και γαμήλιο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας, στην Ταράτσα του Φοίβου, όπου βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς.

Εμείς της ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, λαμπερή κι ευτυχισμένη!

Δες και αυτό:

Η μια και μοναδική φωτογραφία απ’ τον γάμο της Μποφίλιου!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved