Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι σε σχέση πλέον και με τη… βούλα, αφού το παραδέχτηκε η υπουργός Εργασίας!

Οι φήμες ότι Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι σε σχέση υπήρχαν, καθώς είχαν κυκλοφορήσει και διάφορες φωτογραφίες με τους δύο τους. Τι νομίζατε… ότι οι πολιτικοί μπορούν να ξεφύγουν από τους παπαράτσι ακόμη και στις πιο ιδιωτικές τους στιγμές; Αμ δε!

Η υπουργός Εργασίας παραχώρησε συνέντευξη στο Rise TV και δήλωσε λιγάκι… αγχωμένη, καθώς δεν είναι συνηθισμένη σε αυτά. Σε μια διαφορετική συνέντευξη αποκάλυψε πως η τσάντα της έχει τα πάντα μέσα αφού ζυγίζει 7 κιλά, τρώει 40 κορόμηλα την ημέρα γιατί της αρέσουν πολύ!

Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει είναι να πάρει το κινητό στα χέρια της και το βράδυ πριν κοιμηθεί βλέπει βιντεάκια στο YouTube. Μίλησε για τις αγαπημένες τις ταινίες αλλά και τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο την οποία παραδέχεται για πρώτη φορά!

Όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη αν θα έκανε σχέση με πολιτικό, η κα Αχτσιόγλου απάντησε «έχω σχέση με πολιτικό», ενώ στην ερώτηση «να ρωτήσω κάτι παραπάνω», η Υπουργός απάντησε «ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, υποψήφιο Α’ Αθηνών».

Όταν την ρώτησαν αν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του… η ίδια το αρνήθηκε, επικαλούμενη μάλιστα, τη νέα νομοθεσία GDPR για τα προσωπικά δεδομένα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αγαπημένο της πρωινό: «Τυρόπιτα με milko ή φυσικός χυμός με τοστ;» η Έφη Αχτσιόγλου απαντά: «Τυρόπιτα με milko μετά από πολλά ποτά το βράδυ και έναν ωραίο ύπνο».

Και τι φοβάται η Έφη Αχτσιόγλου;

Φοβάμαι να μην έρθει η στιγμή που να μην είναι με κάποιον που να με αγαπάει και να με σκέφτεται

Δες το video με τη συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου στο RISE TV:

4' και 21'' με την Έφη Αχτσιόγλου

Αιφνιδιάσαμε την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης & υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou, και της ζητήσαμε να απαντήσει σε μερικές κρίσιμες ερωτήσεις!

Gepostet von RISE TV am Mittwoch, 26. Juni 2019