Τα παιδιά λένε πάντα τα πράγματα όπως είναι, χωρίς πολλά φίλτρα και σκέψεις. Αυτό έκανε και η 3χρονη κόρη της Blake Lively και το έκανε με τον πιο μοναδικό και ξεκαρδιστικό τρόπο.

Η 3χρονη κόρη της Blake Lively σχολιάζει το φόρεμα της μαμάς της και εμείς πιστεύουμε ότι είναι απλά απίστευτη! Τι είπε όμως η μικρή James και η μαμά της δεν έχασε ευκαιρία να το ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram;

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Η Blake Lively πάει να βγει από το σπίτι της φορώντας ένα μακρύ πουλόβερ – μπλουζοφόρεμα και πριν καλά καλά ανοίξει την πόρτα ακούει την μικρή James να της υπενθυμίζει ότι ξέχασε το παντελόνι της.

Πίστευες ειλικρινά Blake Lively ότι θα βγεις από το σπίτι χωρίς παντελόνι και η μικρή σου 3χρονη κόρη δεν θα το σχολίαζε; Και καλά η μικρότερη αδερφή της James, η Ines που είναι 1 έτους είναι λογικό να μην το παρατηρήσει, αλλά η James που μπορεί και να έχει μάθει να τρολάρει από τον μπαμπά της Ryan Reynolds, αποκλείεται να μην έβλεπε ένα τέτοιο σημαντικό “λάθος”.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Blake Lively στο Instagram

«Πραγματική ιστορία: Όταν έκλειναν οι πόρτες του ασανσέρ η κόρη μου φώναξε: ‘Αχ, όχι μαμά, ξέχασες το παντελόνι σου», έγραψε η διάσημη ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Στα σχόλια δε γινόταν να μην παρατηρήσουμε και εκείνο της Gigi Hadid που μάλλον βρίσκει κι αυτή αστείο το σχόλιο της μικρής James.

https://www.instagram.com/p/BfPhnH6AVOi/?utm_source=ig_embed

Διάβασε επίσης:

O Ryan Reynolds εξήγησε γιατί είναι ερωτευμένος με την Blake Lively και μας έλιωσε!

Photo: GETTY IMAGES