Σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle και οι δύο, όμως, το ‘χουν από τώρα. Είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς, αγαπούν τα παιδιά και η απόδειξη βρίσκεται σε αυτό το video.

Πώς θα είναι σαν γονείς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κανείς δεν γνωρίζει (ούτε οι ίδιοι) αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και ανυπομονούν να φέρουν στον κόσμο το δικό τους παιδί.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle λατρεύουν τα παιδιά, σπάνε τα πρωτόκολλα και δεν φαίνεται να τους νοιάζει. Και γι’ αυτό ο κόσμος τους αγαπά.

Το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται σε περιοδεία στην Αυστραλία και στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκαν ένα δημοτικό σχολείο. Και κάπου ανάμεσα σε όλα τα παιδιά που προφανώς κατενθουσιάστηκαν από αυτήν την επίσκεψη, υπήρχε ένας μικρός που δεν μπορούσε να “ξεκολλήσει” από πάνω τους. Κι εκείνοι το ίδιο!

Αρχικό ο μικρός έτρεξε προς τον πρίγκιπα Harry και του χάιδευε το μούσι ενώ τον έκανε και μια μεγάλη αγκαλιά. Φυσικά, ο Δούκας του Sussex ανταποκρίθηκε και αγκάλιασε σφιχτά τον μικρό που τον πλησίασε.

Στη συνέχεια, το ίδιο παιδί πλησίασε την Meghan Markle της προσέφερε λουλούδια και την έκανε μια μεγάλη αγκαλιά. Οι κάμερες απαθανάτισαν αυτές τις τρυφερές στιγμές του ζεύγους στο σχολείο και όλοι λένε πως είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς!

Young fan rubs Prince Harry's beard

The cutest breach of royal protocol you'll ever see – a five-year-old boy couldn't resist touching Prince Harry's beard during a school visit in Australia. 😂🧔🏻❤️ https://bbc.in/2CPyXn2

Gepostet von BBC News am Mittwoch, 17. Oktober 2018

Να υπενθυμίσουμε μάλιστα, πως πριν από μερικές ημέρες το Παλάτι ανακοίνωσε επίσημα πως ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Το ζευγάρι εκτιμά όλη την υποστήριξη που έχει λάβει από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, από όταν έγινε ο γάμος τους το Μάιο, και είναι ευτυχείς που μπορούν να μοιραστούν αυτά τα ευχάριστα νέα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ενώ τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα του μωρού πέφτουν βροχή!

Διαβάστε αναλυτικά:

Έγκυος η Meghan Markle! Επίσημη ανακοίνωση απ’ το Παλάτι

Credits: GETTY IMAGES/ WPA POOL