Μια πολύ γλυκιά κίνηση έκανε η Πριγκίπισσα Charlotte, η οποία συνόδευσε μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της Πρίγκιπα George, τους γονείς τους στην επίσημη, χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ.

Η Charlotte έχει κερδίσει την αγάπη των Βρετανών, οι οποίοι την απολαμβάνουν σε κάθε δημόσια εμφάνιση που κάνει με τους γονείς της. Άλλες φορές είναι οι γκριμάτσες της που την κάνουν viral, αλλά αυτή τη φορά η Πριγκίπισσα Charlotte έκανε μια πολύ γλυκιά κίνηση που δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη!

Η 4χρονη κόρη του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton μπήκε στην καρδιά των Βρετανών με το σκέρτσο της και τη συμπεριφορά της.

Κρατώντας ένα ροζ φλαμίνγκο στο χέρι, η ίδια, και κρατώντας συνεχώς το χέρι της μητέρας της, για πρώτη φορά παρέστη με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στην επίσημη, χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Σάντριγχαμ.

Η ίδια μάλιστα ήθελε πολύ να πλησιάσει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής για να δει από κοντά τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη μικρή να αγκαλιάζει μια γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι και να μιλάει με ένα παιδάκι που ήταν επίσης σε αμαξίδιο.

Μετά τη λειτουργία, η μικρή γύρισε μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο παλάτι του Σάντινγχαμ για το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα κι όλοι μαζί παρακολούθησαν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Βασίλισσας.

H Πριγκίπισσα Charlotte έκανε μια πολύ γλυκιά κίνηση αγάπης:

Photo: AP