Έχουμε συνηθίσει την τραγουδίστρια στις περισσότερες εμφανίσεις της να είναι βαμμένη με τόνους μακιγιάζ και να κάνει extreme looks. Αυτός είναι και ο λόγος που η no makeup φωτογραφία της Lady Gaga μας ξάφνιασε ευχάριστα!

Η τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει στο να δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν τον δυναμισμό και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Αν σκρολάρεις στο feed της στο Instagram θα δεις εικόνες από διάφορες extreme φωτογραφήσεις γι’ αυτό και η νέα της ανάρτηση αποτέλεσμα μια ευχάριστη έκπληξη για τους φανς της και συγκέντρωσε άμεσα εκατομμύρια likes.

Αποφάσισε να ανεβάσει μια διαφορετική φωτογραφία, με την εκδοχή του εαυτού της που βλέπουμε σπάνια, και μας άρεσε πολύ!

Στο post της, είδαμε την ίδια χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έχοντας ως φόντο την πισίνα του σπιτιού της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, εξέφρασε τις σκέψεις της και την φάση την οποία βιώνει με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει πόσο αγαπάει όσους την στηρίζουν.

Σκέφτομαι όσα συμβαίνουν στον κόσμο και στέλνω την αγάπη μου. Περπατάω, κάνοντας κύκλους, που αντανακλούν πολλές φορές, αυτά που θέλω να πω. Θέλω να πω ότι σας αγαπώ

Είναι απ’ τις πιο απλές και “αληθινές” φωτογραφίες της Lady Gaga που έχουμε δει και μας αρέσει πολύ αυτό!

Η φωτογραφία της Lady Gaga:

Εμείς έχουμε να δηλώσουμε πως μας αρέσει πολύ η Lady Gaga χωρίς μακιγιάζ και θέλουμε να την βλέπουμε πιο συχνά έτσι! Και γενικά κορίτσια… να προτιμάτε το φυσικό! Πάει σε όλες μας περισσότερο! Δεν χρειάζονται τόνοι makeup για να είμαστε όμορφες.

Δες ακόμα:

Με αυτές τις συνήθειες θα δείχνεις υπέροχη και χωρίς makeup!

Photo: ETIENNE LAURENT/EPA-EFE/REX/Shutterstock