Δεν μπορούμε να το πούμε διαφορετικά… Πλέον θεωρούμε δεδομένο ότι το super model έχει ανακαλύψει το ελιξήριο της νεότητας και το κρατάει μόνο για εκείνη! Η Naomi Campbell φωτογραφήθηκε στα 50 της και φαίνεται η ίδια μετά από 35 χρόνια καριέρας!

Όταν ξεκίνησε την καριέρα της ήταν 15 ετών και γρήγορα έφτασε πολύ ψηλά, γνωρίζοντας στιγμές δόξας στις δεκαετίας του ’80 και του ’90. Μάλιστα, έγινε ένα απ’ τα έξι μοντέλα της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν ως super models απ’ τη βιομηχανία της μόδας!

Τώρα, μπορεί πριν από λίγο καιρό να έσβησε 50 κεράκια στην τούρτα της αλλά ο τίτλος του super model της αξίζει ακόμα, χωρίς καμία αμφισβήτηση!

Είναι η “μαύρη γαζέλα” που όλοι αγαπήσαμε, με τον τίτλο να τη συνοδεύει απ’ τα πρώτα χρόνια της πορείας της μέχρι και σήμερα επάξια.

Στη νέα της φωτογράφηση, η Naomi Campbell πόζαρε με ένα μαύρο καπέλο και μαύρα γάντια, ενώ ο αέρας προκαλούσε έναν ελαφρύ κυματισμό στα μαλλιά της.

Εμείς πήραμε μια γεύση απ’ τη φωτογράφηση καθώς ανέβασε ένα video στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

H απόδειξη ότι η Naomi Campbell έχει ανακαλύψει το ελιξήριο της νεότητας:

Πριν από μερικές μέρες, η Naomi μας είχε εκπλήξει ξανά με μια σειρά από φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο προφίλ της! Συγκεκριμένα, είχε ποστάρει φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει σ’ έναν σταθμό του μετρό φορώντας μόνο μια τσάντα Valentino! Η ίδια είχε πει πως πρόκειται για αδημοσίευτες φωτογραφίες.

Δες ακόμα:

Η Naomi Campbell μας δείχνει μέσα σε 10 λεπτά το απόλυτο beauty routine!