Η συνέντευξη της Michelle Obama στο αμερικανικό περιοδικό People ήταν μια συνέντευξη από καρδιάς, στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γεγονός ότι με τον Barack Obama περνάνε ίσως την πιο όμορφη φάση της κοινής τους ζώης!

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έπειτα από πολλά ταξίδια και ανθρωπιστικές δράσεις, δηλώνει σήμερα πολύ ευτυχισμένη, διότι έχει χρόνο κι ενέργεια για να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της Barack Obama, κάτι που τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά.

Μπορεί να απολαμβάνει περισσότερο χρόνο μόνη της με τον έρωτα της ζωής της, κάτι που φυσικά τους ανανεώνει και είναι σαν να ζουν τη σχέση τους ξανά απ’ την αρχή!

Μιλώντας στο περιοδικό People, η Michelle Obama είπε πως πλέον με τον Barack απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο μαζί απ’ όταν η μικρή τους κόρη πήγε το Φθινόπωρο στο Πανεπιστήμιο

Είναι σαν να ανακαλύπτουμε από την αρχή, όλες τις μικρές εκείνες στιγμές που προσφέρουν χαρά. Τώρα είμαι μόνο εγώ και ο Obama, και είχαμε ξεχάσει πώς είναι αυτό με τόσες υποχρεώσεις

Ellen DeGeneres και Michelle Obama τραγουδούν μαζί και το video γίνεται viral.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ συνέχισε λέγοντας πως είναι πολύ όμορφο να ανακαλύπτεις τον άνθρωπό σου απ’ την αρχή, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο αποχωρισμός απ’ τις κόρες τους που μεγάλωσαν είναι εύκολος.

Πολλές φορές, τον κοιτάζω και σκέφτομαι: Πού ήσουν 21 χρόνια;. Είναι πολύ ωραίο να ανακαλύπτεις από την αρχή τον άνθρωπό σου, αλλά δεν παύει να είναι δύσκολος ο αποχωρισμός μας από τα κορίτσια, καθώς μας λείπουν πολύ. Προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες που μας δίνουν περισσότερο χρόνο για τους δυο μας και αυτό είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό

Σημειώνεται πως η Michelle Obama αναδείχθηκε ως ένα απ’ τα top πρόσωπα του 2019, σύμφωνα με το περιοδικό People, αφού το βιβλίο της Becoming, το οποίο μιλάει για τη ζωή της, έχει ξεπεράσει τα 11 εκατομμύρια αντίγραφα.

Μάλιστα, η Michelle είναι υποψήφια για βραβείο Grammy στην κατηγορία «the best spoken word album category» για το πρώτο της βιβλίο.

Στο μεταξύ, η ίδια αυτή την περίοδο ασχολείται με την προώθηση του δεύτερου βιβλίου της με τίτλο «Becoming: A Guided Journal for Discovering Your Voice».

Δες ακόμα:

Να βρεις κάποιον να σε αγαπά όπως ο Barack τη Michelle!

Photo: Instagram account/ barackobama