Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το πρόβλημα υγείας του Νίκου Μουτσινά, που τον κράτησε για λίγο μακριά από το θέατρο και την τηλεόραση.

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της ξεκίνησε να περιγράφει τη στιγμή που ο Νίκος Μουτσινάς κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Βερβερίτσα», στην οποία πρωταγωνιστούν.

H ηθοποιός ανέφερε ότι ο Νίκος Μουτσινάς ένιωσε ξαφνικά έναν πόνο στη μέση, ο οποίος αργότερα χειροτέρεψε και δεν τον άφηνε να σηκωθεί.

«Είναι πολύ άσχημο πράγμα αυτό, η μέση. Επειδή ξέρω πολύ καλά από μέση, είχα κι εγώ πάρα πολλά χρόνια πρόβλημα. Την ώρα που παίζαμε την Πέμπτη, κάποια στιγμή μου λέει: “Η μέση μου Μαρία, η μέση μου”, την ώρα της παράστασης. Δεν φαντάστηκα. Τον κοιτάζω λίγο, γιατί ήταν στη φάση που είχαμε πέρα δώθε τρέξιμο. Δεν τον βλέπω να πηγαίνει κάπως περίεργα. Στην παράσταση όμως τρέχουμε τόσο πολύ που όταν είσαι ζεστός δεν καταλαβαίνεις πάρα πολλά πράγματα. Δεν καταλαβαίνεις το μέγεθος της ζημιάς», ανέφερε η Μαρία Σολωμού, η οποία στη συνέχεια πρόσθεσε ότι:

Κάνουμε διάλειμμα και με το που μπαίνουμε στα παρασκήνια αρχίζει ο Νίκος να κουτσαίνει, να στραβώνει. Απαγορεύεται να κάτσει έτσι κι αλλιώς, όταν παθαίνεις τη μέση σου γιατί δεν μπορείς να σηκωθείς μετά, διπλώνεις

Στη συνέχεια, η ίδια του έδειξε πώς να κάθεται, ενώ μέσα σε 10 λεπτά που έκανε το διάλειμμα και μέχρι να χτυπήσει το τρίτο κουδούνι, ο Νίκος Μουτσινάς τους είπε: «Παιδιά δεν μπορώ να περπατήσω, δεν γίνεται» κι έτσι σταματήσαν την παράσταση.

Στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού ανέφερε στην εκπομπή ότι μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά και ότι από λίγο που επικοινώνησαν με μηνύματα είπε: «Περπάτησα, εντάξει», ενώ περιγράφοντας τη στιγμή που κατέρρευσε σημείωσε ότι:

Είχε στραβώσει ολόκληρος, δεν ήταν αστείο. Δεν ήταν α κάτι με τσιμπάει. Έγινε σε μια στιγμή. Εγώ θεωρώ ότι μαζεύτηκαν πολλά. Κάτι εκπομπές χιλιάδες, κάτι αυτή η εκπομπή που είναι πάρα πολύ κουραστική

Διαβάστε ακόμη:

Η συνέντευξη του Μουτσινά για την κατάθλιψη και το NLP

Photo: NDP