Μετά την ανακοίνωση ότι ακυρώνει τις επερχόμενες συναυλίες της, η Madonna ανέβασε στα social media μια ανάρτηση, στην οποία εξηγεί την απόφασή της.

H Madonna ακύρωσε show της στο πλαίσιο της περιοδείας της «Madame X» μόλις 2 ώρες πριν ξεκινήσει, προκαλώντας αντιδράσεις.

Την επόμενη μέρα, στο μεταξύ, έγινε γνωστό πως ο πρώην σύζυγός της, Guy Ritchie, κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου.

Κι ενώ το κοινό της δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα video από το show της το βράδυ του Σαββάτου στο Miami.

Η ίδια εξήγησε πως η συναυλία δεν έγινε διότι υποφέρει από φρικτούς πόνους και οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί.

Ενώ σκαρφάλωνα τη σκάλα για τραγουδήσω το βράδυ του Σαββάτου στο Miami, έκλαιγα από τον πόνο των τραυματισμών μου, που τις τελευταίες ημέρες είναι απερίγραπτος. Με κάθε τραγούδι μου έλεγα και μια προσευχή για να καταφέρω το επόμενο και να βγάλω το show. Οι προσευχές μου εισακούστηκαν και τελικά τα κατάφερα

Η Madonna συνέχισε γράφοντας πως θεωρεί τον εαυτό της μαχήτρια και ότι ποτέ δεν παραιτείται, αλλά οι γιατροί της είπαν πως αν θέλει να συνεχίσει την περιοδεία της, θα πρέπει να ξεκουραστεί για να μην προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο σώμα της. “Πρέπει να αποδεχθώ ότι δεν είναι ντροπή να είσαι άνθρωπος και πώς ενίοτε πρέπει να πατάς το pause”, σημειώνει η Madonna στο μήνυμά της.

Θεωρώ τον εαυτό μου μαχήτρια. Ποτέ δεν παραιτούμαι, ποτέ. Ωστόσο, τώρα πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να δεχθώ πως ο πόνος είναι προειδοποίηση. Θέλω να πω σε όλους τους fans μου πόσο πολύ λυπάμαι που έπρεπε να ακυρώσω το τελευταίο σόου μου. Πέρασα τις τελευταίες δυο ημέρες με γιατρούς, ακτινογραφίες, εξετάσεις και κλάματα. Μου ξεκαθάρισαν πως αν θέλω να συνεχίσω την περιοδεία μου πρέπει να ξεκουραστώ για όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να μην προκαλέσω ανεπανόρθωτη ζημιά στο σώμα μου. Ποτέ δεν άφησα κανέναν τραυματισμό να με σταματήσει αλλά αυτή τη φορά πρέπει να αποδεχθώ πως δεν είναι ντροπή να είσαι άνθρωπος και πως ενίοτε πρέπει να πατάς το κουμπί της παύσης. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, την αγάπη και την υποστήριξη. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και έτσι θα γίνει επειδή η Madame X είναι μαχήτρια. Καλές γιορτές σε όλους

Η ανάρτηση της Madonna:

Δες ακόμα:

Η εντυπωσιακή τελετή της Madonna στο Met Gala, έδειξε ποια είναι η queen | Video