Η σχέση Lady Gaga- Bradley Cooper απασχόλησε πολλούς όλους αυτούς τους μήνες, ειδικά με την άκρως ερωτική τους εμφάνιση στα Όσκαρ, όπου ερμήνευσαν μαζί το “Shallow” με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να πιστέψουν ότι είναι όντως ζευγάρι!

Έχουν, όμως, στα αλήθεια σχέση Lady Gaga- Bradley Cooper; Όχι! Και η τραγουδίστρια για πρώτη φορά παραδέχθηκε πως όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο και προμελετημένο ώστε να πιστέψουν όλοι ότι είναι ζευγάρι!

Η Lady Gaga σε συνέντευξή της στο τεύχος Δεκεμβρίου της αμερικανικής έκδοσης του Elle μιλάει ανοιχτά για το τι ακριβώς συνέβη, ποιος ήταν ο σκοπός τους και τελικά ποια είναι η σχέση της με τον Bradley Cooper!

Όπως είπε, η ίδια και ο διάσημος ηθοποιός ήθελαν οι θαυμαστές τους να πιστέψουν ότι είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι για να αισθανθούν αυτή την “τέλεια σχεδιασμένη” χημεία τους στην εμφάνιση που έκαναν στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Επινοήσαμε μια ερωτική ιστορία. Φυσικά και θέλαμε να πιστέψει ο κόσμος ότι ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλον μετά την ταινία και θέλαμε οι άνθρωποι να νιώσουν αυτήν την αγάπη στα Όσκαρ. Θέλαμε όλο αυτό να περάσει από την κάμερα στους τηλεθεατές και το δουλέψαμε πολύ για να βγει. Καταστρώσαμε τα πάντα, ήταν ενορχηστρωμένη ως εμφάνιση

Όπως είδαμε όλοι, οι δύο stars τελικά κατάφεραν τον σκοπό τους και έλαβαν τις αντιδράσεις που ήθελαν κι απλά συνέπεσε την ίδια περίοδο ο Bradley Cooper να χωρίσει με την Irina Shayk και η Lady Gaga με τον αρραβωνιστικό της Christian Carino.

Ειλικρινά, όταν μετά το συζητήσαμε, είπαμε ότι κάναμε καλή δουλειά

Μπορεί η συγκεκριμένη εξέλιξη να απογοητεύει τώρα κάποιους θαυμαστές των δύο stars, καθώς οι περισσότεροι τους ήθελαν μαζί αλλά συγγνώμη, η αλήθεια σύμφωνα με τη Lady Gaga είναι αυτή!

Δες ακόμα:

H Lady Gaga στο V Magazine ως ζωντανή κούκλα μετά την βράβευση της στα Όσκαρ