Για πρώτη φορά η Lady Gaga αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Bradley Cooper! Η τραγουδίστρια βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα, τα οποία λένε πως είναι στα κρυφά ζευγάρι με τον ηθοποιό, αφήνοντας υπονοούμενα ότι η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel μετά το ντουέτο στα Oscars, η Lady Gaga για τη σχέση με τον Bradley Cooper έκλεισε στόματα ενώ φάνηκε ενοχλημένη απ’ τον σάλο που έχει ξεσπάσει.

«Τα social media είναι η τουαλέτα του Ίντερνετ», σχολίασε αρχικά η τραγουδίστρια, η οποία στη συνέχεια είπε πως αυτό που έχουν κάνει στην ποπ κουλτούρα είναι αβυσσαλέο.

Η Lady Gaga τόνισε πως οι άνθρωποι είδαν στην ταινία και στο ντουέτο στα Oscars αγάπη διότι… αυτό ακριβώς ήταν ο σκοπός να δουν, αφού είναι ένα τραγούδι αγάπης και μια ιστορία για την αγάπη!

Οι άνθρωποι είδαν αγάπη… και αυτό θέλαμε να δουν και εμείς. Αυτό είναι ένα τραγούδι αγάπης. Η ταινία, είναι μια ιστορία αγάπης

Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως και οι δύο είχαν δουλέψει σκληρά για το ντουέτο όλη την εβδομάδα, ενώ πρόσθεσε πως ο Bradley Cooper ως σκηνοθέτης έκανε όσα έπρεπε για να σιγουρευτεί ότι το κοινό θα ενθουσιαζόταν με το τραγούδι.

«Υπήρχαν πολλά σκηνοθετικά στοιχεία που βοήθησαν με την δημιουργία ψευδαίσθησης της αγάπης και πως όλο αυτό είχε σκοπό να βγει έτσι προς τα έξω γιατί είχε μέσα ερμηνεία.  Είμαι καλλιτέχνης, και κάναμε καλή δουλειά και σας ξεγελάσαμε!», είπε χαρακτηριστικά η Lady Gaga κι έκλεισε στόματα!

Δες κι αυτό:

H Lady Gaga απάντησε για τον Bradley Cooper μ’ ένα post! (Photo)