Οι φήμες υπήρχαν πριν τα Oscars, απλά η απίστευτη χημεία που είχαν στη live ερμηνεία τους στο “Shallow”, έκανε τους πάντες να σχολιάζουν πως μπορεί να υπάρχει και κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι όσοι έχουμε δει την ταινία “A Star is Born” έχουμε πει πόσο ωραίο ζευγάρι θα ήταν οι δυο τους! Αλλά αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, εκτός από μια πολύ δυνατή συνεργασία και φιλία. Τώρα, η Lady Gaga απάντησε για τον Bradley Cooper μ’ ένα post, καθώς δεν μπορούσε να μην δώσει κάποια “απάντηση” στο πλήθος δημοσιευμάτων και σχολίων για τη χημεία μεταξύ τους!

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Lady Gaga αποκάλεσε τον Bradley Cooper “αληθινό φίλο” είτε για να κλείσει στόματα είτε επειδή είναι απλά η αλήθεια και ο Τύπος βλέπει ειδύλλια εκεί που δεν υπάρχουν… Έλα τώρα, το ξέρεις ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν δημοσιεύματα για σχέσεις επειδή κάποιο Μέσο με επιρροή αποφασίζει να “τα φτιάξει” σε δύο celebrities. (Θυμήσου τι έγινε πρόσφατα με τον Brad Pitt και τη Charlize Theron).

Στα δικά μας τώρα, η φωτογραφία που ανέβασε η Lady Gaga ήταν φυσικά απ’ την ερμηνεία τους στο κομμάτι Shallow τη βραδιά των Oscars.

Σε μια προσπάθεια ν’ απαντήσει έμμεσα στα σχόλια και τα δημοσιεύματα, η Lady Gaga έγραψε στη λεζάντα της πολύ γλυκιάς φωτογραφίας: «Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδιαίτερο από το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή στα Oscars με έναν αληθινό φίλο και μία καλλιτεχνική ιδιοφυΐα».

Δεν ξέρουμε εάν αυτό το απλό σχόλιο είναι αρκετό για να σταματήσουν ν’ ασχολούνται μαζί τους (ξέρεις ότι θα συνεχίσουν να γράφουν γι’ αυτό το “ειδύλλιο” μέχρι να βαρεθούν και να βρουν κάτι πιο ενδιαφέρον), αλλά σίγουρα για εμάς είναι ένα πολύ γλυκό post που δείχνει πόσο έχουν δεθεί οι δυο καλλιτέχνες!

Δες και πάλι την απίστευτη ερμηνεία Gaga- Cooper στα Oscars:

Η ανατριχιαστική ερμηνεία Lady Gaga- Bradley Cooper στα Oscars και η χημεία που σχολιάστηκε!