Η Gigi Hadid παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να έχει την ευκαιρία ώστε να ανακοινώσει μαζί με τον σύντροφό της τα ευχάριστα “με τους δικούς τους κανόνες”, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένη που σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. 

Το μοντέλο μίλησε στο talk show του Jimmy Fallon και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της, ενώ επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα γίνουν γονείς με τον Zayn Malik.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το ζευγάρι βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά από φήμες ότι η Gigi είναι έγκυος.

Μετά την ατάκα της μαμάς της, η οποία παραδέχθηκε ενθουσιασμένη πως θα γίνει τον Σεπτέμβριο γιαγιά, ήρθε και η επιβεβαίωση απ’ το μοντέλο.

O Jimmy Fallon ξεκίνησε τη σύνδεση με την Gigi Hadid, δίνοντάς της συγχαρητήρια που θα γίνει μανούλα, με την ίδια να σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο, να λέει ευχαριστώ, αλλά να συμπληρώνει πως θα ήθελε εκείνη και ο Zayn να είχαν την ευκαιρία να κάνουν την ανακοίνωση με τον δικό τους τρόπο.

Προφανώς, ευχόμασταν να μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι για όλες τις ευχές και τη στήριξη! 

Το μοντέλο συνέχισε λέγοντας πως ειδικά αυτή την περίοδο είναι ωραίο το να μπορείς να μείνεις σπίτι με τον σύντροφό σου και να περνάτε μαζί όλη αυτή την εμπειρία, κάθε μέρα.

Η ίδια βρίσκεται σε αυτομόνωση στο σπίτι με την αδερφή της Bella και τον σύντροφό της, Zayn, και περνούν υπέροχα!

Δες όσα είπε η Gigi Hadid στον Jimmy Fallon:

Η Gigi και ο Zayn ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2015. Μετά από πολλά on- offs, τους τελευταίους μήνες είναι μαζί σταθερά και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Δες ακόμα:

Έγκυος η Gigi Hadid! Περιμένει το πρώτο της παιδί απ’ τον Zayn Malik