Τον Απρίλιο ακούσαμε για πρώτη φορά ότι το μοντέλο είναι έγκυος και τώρα βλέπουμε για πρώτη φορά την κοιλίτσα της! Η ίδια στη συνέχεια είχε επιβεβαιώσει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί απ’ τον Zayn Malik, μιλώντας στον Jimmy Fallon. Τώρα, η Hadid έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της για πρώτη φορά και οι fans της της στέλνουν μηνύματα αγάπης!

Η εγκυμοσύνη του 25χρονου μοντέλου πλέον δεν κρύβεται ενώ η ίδια αποφάσισε να δείξει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της, σ’ ένα Instagram Live του περιοδικού V Magazine για το πρότζεκτ με τίτλο Gigi Journal Part II.

Η Gigi έκανε την “αποκάλυψη”, και έδειξε την κοιλίτσα της, κι όλο αυτό μερικό καιρό αφότου είχε εξηγήσει ότι ο λόγος που δεν το έκανε ήταν διότι δεν ήθελε όλοι να ασχολούνται με την εγκυμοσύνη της, ενώ υπάρχουν άλλα κρίσιμα ζητήματα, όπως το κίνημα Black Lives Matter και ο κορονοϊός.

Όλο αυτό τον καιρό, η Gigi βρίσκεται μαζί με τον σύντροφο και την οικογένειά της στο αγρόκτημά τους στην Πενσυλβάνια για να προστατεύσει τον εαυτό της και το έμβρυο απ’ την πανδημία του κορονοϊού.

H Gigi Hadid έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της για πρώτη φορά

https://www.instagram.com/p/CCsMBQKhbgr/

Η Gigi και ο Zayn ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2015. Μετά από πολλά on- offs, τους τελευταίους μήνες είναι μαζί σταθερά και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Θυμήσου και αυτό:

Gigi Hadid: Διαψεύδει τις φήμες ότι “καλύπτει” την εγκυμοσύνη της και απαντά ανοιχτά