Γιατί αν είσαι η Chiara Ferragni μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις ή μήπως όχι; Πάντως η Chiara Ferragni φωτογραφίζει γυμνό τον σύντροφό της και το μοιράζεται με τους περίπου 16 εκ. followers στο Instagram. Γιατί να κρατήσει τη χαρά μόνο για τον εαυτό της;

Η Chiara Ferragni φωτογραφίζει γυμνό τον σύντροφό της ενώ εκείνος ετοιμάζεται κι εκείνη είναι ήδη έτοιμη πρώτη για ένα δείπνο. Ναι, αυτή η γυναίκα δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να μας εντυπωσιάζει.

Ανεβάζει πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της στο Instagram της, καθώς της αρέσει να τις μοιράζεται με τους followers της, ακόμη κι όταν πρόκειται για λίγο πιο ιδιωτικές στιγμές. Όπως τα οπίσθια του συζύγου της Fedez.

Έχουμε δει την ίδια… ημίγυμνη, την έχουμε δει να ποζάρει με τον καλό της ενώ το μωράκι τους έχει κλέψει πολλές φορές την παράσταση. Αυτή τη φορά, όμως, τη φωτογραφία με τα οπίσθια του Fedez κανείς δεν την περίμενε και φυσικά μέσα σε μια ώρα έχει χιλιάδες likes και σχόλια.

Η Chiara Ferragni φωτογραφίζει τον εαυτό της στον καθρέπτη ενώ από πίσω ετοιμάζεται και είναι γυμνός ο σύντροφός της. Φυσικά, έκρυψε τα οπίσθιά του με ένα μεγάλο ροδάκινο ενώ το μήνυμά της ήταν αμφιλεγόμενο.

«I’m always ready while he still is naked», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν εννοεί ότι είναι πρώτη έτοιμη και πάντα έτοιμη για μια φωτογραφία ή για κάτι άλλο πιο προσωπικό;

Αυτό δεν το διευκρίνισε και… δεν χρειαζόταν!

Να σημειώσουμε πως η fashion blogger ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφο και πατέρα του γιου της, Fedez, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο γάμος τους ήταν πραγματικά παραμυθένιος και έγινε στη Σικελία.

Διαβάστε επίσης:

Ο οίκος Dior μας δείχνει καρέ καρέ πώς φτιάχτηκαν τα 2 επικά φορέματα της Chiara Ferragni