H αποθέωση της εγκυμονούσας Ashley Graham στο εξώφυλλο της Vogue

LIKE US ON FACEBOOK

Η Ashley Graham στο εξώφυλλο της Vogue αποθεώνεται λίγο καιρό πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά και μιλάει ανοιχτά για το σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το τεύχος της Vogue με την Ashley Graham στο εξώφυλλο και την ειλικρινή της συνέντευξη στο εσωτερικό είναι του Ιανουαρίου 2020.

Στη συνέντευξή της, η Ashley μιλάει, μεταξύ άλλων, για ένα θέμα για το οποίο πολλές γυναίκες φοβούνται να μιλήσουν κι αυτό δεν είναι άλλο απ’ το σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και για τις φάσεις που περνάει μια σχέση.

Το μοντέλο είπε πως πιστεύει πως η κάθε σχέση περνάει διάφορες δοκιμασίες, τονίζοντας πως συχνά πρέπει να “προγραμματίσει” κανείς το σεξ αλλά με την εγκυμοσύνη τα πράγματα αλλάζουν.

Πιστεύω ότι κάθε σχέση περνάει δοκιμασίες σε αυτόν τον τομέα. Πολλές φορές, χρειάζεται να το προγραμματίσεις μάλιστα, για να γίνει αλλά με την εγκυμοσύνη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά

Η Ashley Graham στο εξώφυλλο της Vogue:

View this post on Instagram

A VOGUE COVER!!! — celebrating inclusivity, mothers, pregnancy and love —  is so surreal. I have dreamed of this moment my entire career since I was a catalogue model living in Nebraska two decades ago. Thank you @voguemagazine and #AnnaWintour for embracing a conversation around pregnancy and motherhood, which can be both incredibly exciting and also isolating. The community and support I have discovered along the way has been incredible, and to share this monumental moment with my son and husband in the pages of Vogue could not feel more special. @annieleibovitz, you made me feel like a true pregnant goddess 🤗 Photographer: @annieleibovitz Fashion Editor: @tonnegood Makeup: @hannah_murray1 Hair: @sallyhershberger Bookings Director: @felicitybwebb Writer: @jonathanvanmeter

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Όπως παραδέχεται η ίδια, θεωρεί μια πολύ φυσιολογική συζήτηση με τις φίλες της το να μιλάνε για το σεξ κατά την εγκυμοσύνη, ενώ αποκάλυψε πως είχε ρωτήσει τις κολλητές της ποιες στάσεις ήταν πιο βολικές για εκείνες όταν ήταν έγκυες.

Όλα είναι διαφορετικά επειδή τώρα υπάρχει μια φουσκωμένη κοιλίτσα που γίνεται εξαιρετικά ευαίσθητη στην αλλαγή στάσεων. Πολλές φορές, ρωτάω φίλες μου που έχουν περάσει από αυτή τη φάση, ποιες στάσεις προτιμούσαν. Αυτή είναι μία εξαιρετικά φυσιολογική συζήτηση μεταξύ των νέων μαμάδων

Το μοντέλο απολαμβάνει όσο τίποτα αυτή την ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Χαίρεται με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της, ενώ όπως έχει πει, απολαμβάνει αυτή την περίοδο μαζί με τις 9 (!) ακόμα φίλες της που περιμένουν κι εκείνες μωράκι!

View this post on Instagram

Bumping this to the top of your feed

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Φυσικά, το γνωστό plus size μοντέλο αναφέρθηκε και στην αποδοχή του εαυτού της, παραδεχόμενη ότι στο παρελθόν, πριν αποδεχτεί το σώμα της, είχε δοκιμάσει πολλές διαφορετικές δίαιτες που δεν είχαν αποτέλεσμα:

Ποτέ δεν ήμουν αδύνατη, οπότε δεν ξέρω πώς είναι να είσαι αδύνατη. Όμως πάντα είχα ανθρώπους να μου λένε ότι πρέπει να χάσω βάρος. Έχω δοκιμάσει κάθε γνωστή δίαιτα στην ανθρωπότητα αλλά δεν πιάνουν επειδή είμαι γυναίκα με καμπύλες, ένα υγιές, βαρυκόκκαλο, θρεμμένο με καλαμπόκι κορίτσι από τη Νεμπράσκα. Αυτή είμαι. Και μόλις το αποδέχτηκα τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση είχα και τότε άρχισε να απογειώνεται η καριέρα μου

Η χαρά της Ashley Graham για το εξώφυλλο είναι τεράστια κι αυτό φαίνεται απ’ το video που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Δες ακόμα:

Η έγκυος Ashley Graham μας δείχνει το σώμα της κι είναι πιο σέξι από ποτέ!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved