Η γυμνή φωτογράφιση της Kendall Jenner και οι κρίσεις πανικού…. | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Η γυμνή αλήθεια της Kendall Jenner αποκαλύφθηκε στο αφιέρωμα του Harper’s Bazzaar στο 22χρονο μοντέλο για το τεύχος Φεβρουαρίου.Η Kendall Jenner φωτογραφίζεται γυμνή και μιλά για όλα.

Ένα special αφιέρωμα ετοιμάζει το περιοδικό Harper ‘s Bazzar στην Kendall Jenner με τις πρώτες φωτογραφίες καθώς και ένα μέρος της συνέντευξης να έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο σε μια δροσερή φωτογράφιση μιλά για το άγχος αλλά και τις κρίσεις πανικού απ’ τις οποίες υποφέρει.

2018! Harper’s Bazaar @harpersbazaarus & @solvesundsbostudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο το να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια

Όπως εξηγεί η Kendall, η δουλειά του μοντέλου είναι εξίσου σκληρή όπως στο παρελθόν, παρ’ όλο που τα social media έχουν βοηθήσει την κατάσταση κι έχουν απλοποιήσει τα πράγματα.

«Πρέπει ακόμα να πηγαίνω στα κάστινγκ, να συναντάω τους φωτογράφους, πρέπει ακόμα να κάνω όλα όσα είναι απαραίτητα για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έγιναν μόνο και μόνο επειδή ασχολούμαι με τα social media», υποστηρίζει το 22χρονο μοντέλο.

Εξακολουθώ να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, ακόμα μερικές φορές και για ολόκληρα 24ωρα, μερικές φορές πρέπει να κάνω όλα αυτά τα πράγματα. Δεν δουλεύουμε λιγότερο από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved