Το κόνσεπτ 3 γενιές σε μια φωτογραφία/ video είναι ένα κόνσεπτ που αγαπάει πολύ η ηθοποιός και επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει ένα πολύ ιδιαίτερο και δυνατό brand, το Goop. Tώρα, η Gwyneth Paltrow με την κόρη και την μαμά της ξαναχτυπούν σ’ ένα video!

Το Goop κυκλοφορεί νέα skincare σειρά και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να την προωθήσει απ’ το να βάλει τη μαμά και την κόρη της να μιλήσουν για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν;

Η Gwyneth Paltrow με την κόρη και την μαμά της πρωταγωνιστούν σ’ ένα  video, στο οποίο δοκιμάζουν αλλά και μιλούν για τη νέα σειρά με προϊόντα ομορφιάς.

«Είμαι στον κήπο μου και βρίσκομαι εδώ για να σας μιλήσω για μερικά πολύ ιδιαίτερα προϊόντα του Goop σήμερα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν. Και έχουμε κάποιους ξεχωριστούς καλεσμένους που θα με βοηθήσουν να σας μιλήσω για αυτά», λέει χαρακτηριστικά η Gwyneth Paltrow στην αρχή του video.

Η 77χρονη μητέρα της Blythe Danner, αλλά και η 16χρονη κόρη της, Apple Martin, δείχνουν απολαμβάνουν τη διαδικασία και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Δες την Gwyneth Paltrow με την κόρη και την μαμά της:

Θυμίζουμε ότι μαμά και κόρη πριν από λίγο καιρό είχαν φωτογραφηθεί στο σπίτι τους απ’ τον σύζυγο της ηθοποιού, Brad Falchuk, για τις ανάγκες της νέας συλλογής του Goop με κλασικά, δροσερά κομμάτια. Όλοι τότε είχαν σχολιάσει την απίστευτη ομοιότητα που έχουν μεταξύ τους!

Δες ακόμα:

Το πρωτότυπο δώρο της Gwyneth Paltrow στον γιο της θα σε αφήσει άφωνο!