Οι μεγαλύτεροι Έλληνες σεφ ενώθηκαν σ’ ένα video για να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την εστίαση. Στο 3λεπτο video περνούν από μπροστά μας οι πρωταγωνιστές της γαστρονομίας στην Ελλάδα και δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχθούν ξανά τους πελάτες στα εστιατόριά τους, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Οι κορυφαίοι Έλληνες σεφ εμφανίζονται εναλλάξ στο video και ο καθένας στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα, δηλώνοντας πόσο ανυπομονούν να καθίσουν ξανά γύρω από ένα τραπέζι μαζί με κόσμο.

Ανάμεσα στους σεφ που πρωταγωνιστούν στο video είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Χριστόφορος Πέσκιας, η Γεωργιάννα Χειλιαδάκη, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Έκτορας Μποτρίνι, ο Γιάννης Λουκάκος και πολλοί ακόμα.

Ανάμεσα στις ατάκες που ακούγονται στο video είναι «Λευτεριά στις κουζίνες», «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» και «τηγάνια, φούρνοι, ταψιά παίρνουν εμπρός»

Ελάτε στα καταστήματά μας, θα μαγειρέψουμε για εσάς, οι κουζίνες μας θα μυρίσουν και πάλι

Στέλνοντας ένα μήνυμα για τα μέτρα υγιεινής, οι σεφ λένε:

Μένουμε ασφαλείς! Όταν επιστρέψουμε θα είμαστε εδώ, όλοι μαζί, ενωμένοι και έτοιμοι να σας υποδεχτούμε με υπευθυνότητα και ασφάλεια! Σας περιμένουμε!

Χαμογελαστοί και αισιόδοξοι, οι σεφ ζητούν απ’ τον κόσμο να κάνει λίγη ακόμα υπομονή και τονίζουν πως «τα μαγαζιά μας έκλεισαν δυο μήνες – δεν άδειασαν, όμως, ποτέ. Ήταν γεμάτα από τα γέλια σας, τις χαρές σας, τα τσουγκρίσματά σας».

#GreekChefsUnited: Οι Έλληνες σεφ ενώνονται & στέλνουν το δικό τους μήνυμα:

Δες ακόμα:

Αυτή είναι η απόφαση για τον τελικό του MasterChef 2020