Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Enrique Inglesias και μαζί με τη σύζυγό του Anna Kournikova πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής!

Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Enrique Inglesias κι αυτήν την είδηση αρκετοί δεν την περίμεναν, καθώς το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφό το γεγονός ότι περιμένουν τρίτο παιδί και λίγοι για την εγκυμοσύνη της Anna Kournikova.

Ωστόσο, ο αδερφός του τραγουδιστή “μαρτύρησε” το χαρμόσυνο γεγονός και αποκάλυψε πως ο αδερφός του και η σύζυγός του, πρώην κορυφαία τενίστρια, έγιναν γονείς για τρίτη φορά. Ο ίδιος το αποκάλυψε όταν ρωτήθηκε σε μια ραδιοφωνική εκπομπή στη Χιλή στο κανάλι ADN.

Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησαν αναφορικά με κάποιες φήμες για την εγκυμοσύνη που κυκλοφορούσαν κι αν θα γίνει ξανά θείος εκείνος απάντησε “έχω γίνει ήδη θείος”. Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να διευκρινίσει και να επιβεβαιώσει πως δεν αναφέρεται στα δίδυμα του ζευγαριού αλλά στον ερχομό ενός νέο παιδιού, εκείνος απάντησε θετικά!

Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε να αποκαλύψει αν είναι αγόρι ή κορίτσι καθώς ήδη είχε κάνει τη μεγάλη δήλωση! «Ο αδερφός μου έχει τώρα τρία παιδιά είναι είναι πολύ ευτυχισμένος», είπε χαρακτηριστικά χωρίς να δώσει καμία άλλη πληροφορία.

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει να φουντώνουν αλλά κανείς δεν μπορούσε να το πει με σιγουριά. Άλλωστε το ζευγάρι και στην γέννηση των διδύμων, είχε επιλέξει να μην κάνει καμία αναφορά και να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Να σημειώσουμε, πως ο Enrique Inglesias όταν έγινε μπαμπάς σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει: «Είναι ένα από τα πιο υπέροχα συναισθήματα στον κόσμο. Είμαι πιο υπεύθυνος τώρα. Οδηγώ πιο σιγά. Σκέφτομαι διπλά πριν κάνω μια χαζομάρα. Κι εύχομαι να είμαι ένας cool και χαλαρός μπαμπάς».

Η Anna Kournikova και ο Enrique Inglesias είναι μαζί 19 χρόνια! Τον Δεκέμβριο του 2017 έγιναν γονείς για πρώτη φορά με τα δίδυμα, Lucy και Nicholas. Πλέον, έχουν κι ένα τρίτο παιδί και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Να τους ζήσει!

Δες κι αυτό:

Anna Kournikova και Enrique Inglesias χορεύουν με την κόρη τους και είναι απολαυστικοί! | Video