Γονείς για έκτη φορά έγιναν Χοψονίδου- Σπανούλης! Η πρώην Star Hellas έφερε στον κόσμο το έκτο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Οι πρώτες αναρτήσεις των ευτυχισμένων γονιών.

Οι αναρτήσεις που έκαναν Χοψονίδου- Σπανούλης

Ο star της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού αποκάλυψε τα ευχάριστα με την ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με τα 6 πλέον καμάρια του, τα τρία κοριτσάκια τους και τα τρία αγοράκια του.

Στην περιγραφή της γλυκιάς φωτογραφίες έγραψε απλά “No 6” και αμέσως τα likes και τα σχόλια άρχισαν να “πέφτουν βροχή” με ευχές!

Ένα γλυκό video ανέβασε, όμως, και η Ολυμπία Χοψονίδου στο Instagram της, με όλη την οικογένεια, ενώ στη λεζάντα έβαλε πολλές καρδιές για να καλωσορίσει το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Οι ευτυχισμένοι γονείς, εκτός απ’ το κοριτσάκι τους που ήρθε στον κόσμο τώρα, έχουν ακόμα πέντε παιδιά: Τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία και την μικρή Αναστασία.

Nα τους ζήσει το μωράκι τους!

Θες να μάθεις και τη σύμπτωση που υπάρχει κάθε φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου είναι έγκυος; Κάθε φορά που είναι έγκυος, ο Βασίλης Σπανούλης φτάνει τουλάχιστον σε τελικό του Final Four. Όταν είναι αγόρι κατακτά το τρόπαιο και όταν είναι κορίτσι, απλά συμμετέχει στον τελικό! Λέτε να δούμε κάποια τέτοια σύμπτωση και φέτος;

Δες ακόμα:

H φοβερή απάντηση της Ολυμπίας Χοψονίδου στο τρολάρισμα για την έκτη εγκυμοσύνη!