Έγκυος ξανά η Βασιλική Μιλλούση και μάλιστα για δεύτερη φορά με την ίδια και τον Λευτέρη Πετρούνια να είναι ευτυχισμένοι, ανυπομονώντας να έρθει στον κόσμο και το δεύτερο παιδάκι τους. 

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση απέκτησαν το πρώτο τους μωράκι, ενώ έχει γίνει γνωστό πως το όνομα που θα πάρει η κόρη τους είναι «Σοφία», όμως τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται και η οικογένεια Πετρούνια μεγαλώνει.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσαν τα πιο ευχάριστα νέα στο Instagram, αναφέροντας ότι πρόκειται σε λίγους μήνες να γίνουν ξανά γονείς, καθώς η γνωστή αθλήτρια και γυμνάστρια ρυθμικής διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Έγκυος ξανά η Βασιλική Μιλλούση κι είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, ενώ έγραψε στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram «Ίδιο μέρος, διπλή χαρά…ναι είμαι έγκυος ξανά».

Την ίδια ακριβώς φωτογραφία ανέβασε κι ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα «Η ευτυχία είναι διπλή», αναφερόμενος στο δεύτερο παιδάκι του που έρχεται σε μερικούς μήνες. Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Λευτέρης Πετρούνιας να φιλά την κοιλιά της συζύγου του, ενώ και οι δύο φαίνονται να ανυπομονούν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Μήπως σου θυμίζει κι εσένα κάτι η φωτογραφία αυτή;

Αν ναι, καλά κάνει και σου θυμίζει, αφού μια παρόμοια είχε ανεβάσει το ζευγάρι, όταν ανακοίνωσε τον ερχομό του πρώτο του παιδιού.

Να θυμίσουμε πως ο πρωταθλητής των κρίκων έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εκεί όπου θα διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο του Ολυμπιονίκη. Η προπόνησή του είναι απαιτητική, όμως βλέπουμε πως πάντα υπάρχει χρόνος και για την οικογένειά του.

Εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα και με το καλό να έρθει το δεύτερο μωράκι τους! 

Θυμάσαι πώς είχε ανακοινώσει η Μιλλούση στον Πετρούνια την πρώτη της εγκυμοσύνη;

Όταν η Μιλλούση είπε στον Πετρούνια ότι είναι έγκυος | Θα «λιώσεις» με την αντίδραση του (Video)