Γονείς για δεύτερη φορά Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα, καθώς το όμορφο ζευγάρι υποδέχτηκε το αγοράκι του. Η ανάρτηση του Βαρδή στο Instagram.

Γέννησε η Νατάσα Σκαφίδα το πρωί του Σαββάτου ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Γιάννης Βαρδής δεν έφυγε στιγμή απ’ το πλευρό της συζύγου του, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του μικρού Αντώνη Βαρδή.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδής, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το ποδαρακί του νεογέννητου γιου του.

Μάλιστα, στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, ο ίδιος έγραψε ότι: «Ήρθε στο κόσμο μας ο Αντώνης Βαρδής σήμερα ψυχοσάββατο».

Αναλυτικά η συγκινητική του ανάρτηση στο Instagram αναφέρει ότι: «Παιδιά γεννήσαμε! Ήρθε στο κόσμο μας ο Αντώνης Βαρδής σήμερα ψυχοσάββατο. Μεγάλη χαρά και μεγάλη ευλογία. Ευχαριστώ τόσο πολύ την σύζυγο μου που για δεύτερη φορά μου κάνει το μεγαλύτερο δώρο. Μπαμπά μου ότι δεν έζησες θα το ζεις μέσα από μένα γιατί κυλάς στο αίμα μου».

Σημειώνεται ότι η Νατάσα Σκαφίδα σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό ανέφερε κι εκείνη ότι ο γιος τους θα πάρει το όνομα του παππού του, Αντώνη Βαρδή. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Αντώνης! Αυτό έλειπε! Ήρθε επιτέλους! Διπλή χαρά. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ο Γιάννης και εγώ… Περιμένουμε πώς και πώς τον Αντώνη Βαρδή τζούνιορ! Κι εγώ και ο Γιάννης το διαισθανόμασταν».